VIDEN OM

Ventiler


Vi har mange års erfaring med levering til industrien


En moderne industrivirksomhed har ofte brug for mange slags ventiler i den daglige drift, såsom magnetventiler, 3 vejs ventiler, flervejs magnetventiler og mange andre. Granzow A/S har over 80 års erfaring på det industrielle marked. 

Er du i tvivl om hvilken slags ventil du har brug for, kan du finde mere information om de forskellige typer og læse mere om hele Granzows udvalg på følgende sider: 


Et stort sortiment af ventiler 


Granzow A/S har et meget stort sortiment af produkter som pumper, kompressorer og naturligvis ventiler. Vi har eksempelvis en Lucifer to-vejs ventil, som er rustfrie magnetventiler med stor ydeevne og fleksibilitet hvad angår tryk og temperatur. Derudover har vi flervejs magnetventiler, hvor du kan vælge, om det skal være en 2-2, 3-2 eller 5-2 fuldendt magnetventilserie, der kan fungere med alle slags styringer. Uanset din virksomhedsbehov har vi den ventil, du har brug for.

Du kan bestille et bredt udvalg af in-line og NAMUR ventiler fra Lucifer og Univer til din virksomhed direkte i vores webshop.

Søger du andre ventiltyper, er vi klar til at hjælpe dig. Vi håndplukker komponenter efter dine ønsker og behov. Du får derfor altid den bedste kvalitet og service, når du vælger os som din leverandør af produkter.  
 

Produkter af høj kvalitet 


Vi har leveret industrielle løsninger siden 1935, og vores store erfaring på markedet sikrer kunderne høj kvalitet indenfor kompressor-, vakuum-, automatik- og pumpeteknologier, samt vores meget efterspurgte ventiler. Vi er fokuseret på at levere værdiskabende og effektive løsninger til vores kunder.

Vi opfylder derfor kravene til moderne ventiler ved at levere produkter, der:

Går mod mindre spænding (24 V DC)
Har lavt strømforbrug

Hos Granzow fører vi kun produkter, som vi selv ville benytte, og som vi ved er af bedste kvalitet.
 

Kontakt os for mere information


Du kan spare mange penge på kvalitetsprodukter fra Granzow. Med vores produkter optimerer du din virksomheds produktion, da vores eksperter har håndplukket de bedste produkter fra dansk industri. Du slipper således for, selv at skulle gennemskue, hvad der er den bedste ventil til dit behov.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 20 26 00 eller på info@granzow.dk.

Du kan også sende os en besked nedenfor og høre mere.

Når du har truffet dit valg, kan du bestille produkter direkte i vores webshop eller kontakte vores salgschef for automatik på tlf. 30 17 78 51 eller rp@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}