Job og karriere

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse,
og har du altid øje for den tekniske detalje?

Granzow A/S som arbejdsplads - Siden 1935

Vi beskæftiger os på nuværende tidspunkt med 30 medarbejdere, som holder til i vores serviceafdelinger i Storkøbenhavn og Midtjylland.

Vi er en af markedets førende udbydere af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter. En Ideel og effektiv samarbejdspartner fra projektering til installation, efterprøvning og efterfølgende service.
 
Vores vision er at være blandt de førende leverandører inden for kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, samt at være kendt for vores høje kompetence, kvalitet- og værdiskabende løsninger, der sikrer vores kunder en høj driftssikkerhed og god økonomi. Se mere på www.granzow.dk.

 

Med Granzow A/S som din nye arbejdsgiver får du ansættelse i en solid og tryg virksomhed, hvor tillid og respekt er i højsædet. Hvor der lægges vægt på åbenhed og ”frihed under ansvar” samt gode muligheder for personlig udvikling.

Granzow værdier/Granzow som arbejdsplads:

  • Vi har en flad organisationsmodel, hvilket betyder at vi er hurtige til at træffe beslutninger
  • I Granzow skaber vi arbejdsglæde og udvikling med entusiasme, viljen til at forbedre og vise vejen! Vi er en virksomhed, hvor medarbejderne vover og tager initiativ.

Vil du være med på holdet?

Du kan søge en af vores opslåede stillinger, men du er også velkommen til at søge uopfordret.
Send din ansøgning og dit CV til job@granzow.dk

Så ser vi om vi kan matche dine ønsker og kompetencer med fremtidige ledige stillinger i virksomheden.