Flowmåling

Granzow kan måle dit trykluftskapacitet

I Granzow bruger vi avancerede teknologi og løsninger der kan hjælpe kunden med at forbedre effektiviteten, reducere omkostningerne og øge produktiviteten i deres processer. Typisk foretager man en flowmåling, for at finde ud af om kundens trykluftkapacitet fortsat stemmer overens med deres behov. 

I mange tilfælde kan det ske, at man står med en alt for lille kompressor eller at der i mellemtiden er kommet nyere teknologi på markedet, som kan være med til at forbedre driften eller omkostningerne, der gør at virksomheden på længere sigt sparer penge.

I sidste ende kan en præcis flowmåling fra Granzow A/S give kunderne en afgørende information om deres processer og hjælpe dem med at tage de nødvendige skridt for at forbedre effektiviteten og øge produktiviteten.

En flowmåling foretaget af Granzow vil inkludere:

✔️Direkte flowmåling af trykluftskapacitets behovet centralt eller decentral på rørledningen, over en repræsentativ periode.

Vil du have 24/7 overvågning?

Granzow har også et bredt udvalg af måleudstyr, som kan tilkobles trykluftsystemet for løbende monitorering.

Vi har mange års erfaring med flowmåling og tilbyder også et bredt udvalg af avancerede flowmålere og -sensorer udstyr, der kan bruges i en række forskellige applikationer og industrier. Vores sortiment omfatter blandt andet trådløse tryk-, temperatur- og fugtsensorer fra TCMS der kan tilkobles dit rørsystem, så du gennem en app nemt og enkelt kan overvåge dit system via. din telefon eller tablet. Dertil har vi også smart management systemer til dit kompressoranlæg, så vores kunder kan holde øje med kritiske processer som fx. olietemperatur og tryk, i alle døgnets timer.

Granzow A/S tilbyder altid professionel rådgivning i brugen af vores instrumenter til flowmåling. På den måde kan du være sikker på at opnå højere effektivitet, bedre driftssikkerhed og mindre energiforbrug ved dit trykluftsystem. 

Ønsker du at høre mere om vores målingsudstyr og hvilke muligheder der passer til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

Få et gratis tilbud på flowmåling foretaget af Granzow

Udfyld formularen for at kontakte os

Vi vender tilbage meget snart.

Se vores privatlivspolitik for mere information om hvordan, at vi behandler personoplysninger.

Hvilke services tilbyder vi også?

Servicekoncept

Læs mere

Lækagesøgning

Læs mere

Kundetilpasset service

Læs mere

Behovsanalyse

Læs mere