GAST

Dyk ned i vores GAST-brandunivers hos Granzow A/S, hvor du finder alt fra luftmotorer, kompressorer og tilbehør.

Her finder du brochurer, sikkerhedsdatablade og dokumenter, nemt tilgængelige for download.

Granzow A/S er din GAST kompressor forhandler

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer og luftmotorer. Har du spørgsmål omkring produkter fra GAST eller andre kompressorer og luftmotorer, så kontakt os endelig.

NYHED: 120R udstråler hestekræfter.

Robust, pålidelig og mest kraftfulde stempelkompressorer på markedet

GAST nyeste 120R serie leverer højere luftstrøm hurtigere og med mindre energiforbrug end øvrige modeller på markedet.

Den er bygget til at opfylde dit pneumatiske krav i et mindre fodaftryk, samtidig med at den leverer lang levetid med enestående ydeevne og i øvrigt sænker dine samlede ejeromkostninger.

120R er tilgængelig hos Granzow A/S.

Luftmotorer fra GAST

Både oliesmurte, oliefri og rustfri stål

Luftmotorer kan benyttes i EX område, samt ved krav om variabel hastighed.

De er reversible og ved blokering af akslen vil luftmotorer ikke tage skade eller udvikle varme som f.eks. elmotorer. Luftmotoren vil blot stå og vente på at blokeringen fjernes, hvorefter driften genoptages.

Luftmotorer benyttes i en lang række industrisegmenter - bla. I farve lak, kemiskindustri samt olieindustrien. Luftmotorer kendetegnes ved lav varmeudvikling og nem, trinløs styring af omdrejningstal.

  • Fra 0,13-7 kW.
  • Momenter op til 587 Nm.
  • Luftmotorerne leveres med gear med udveksling fra 10:1 til 60:1.
  • ATEX Certificeret: Leveres med ATEX certifikat, til brug i zone 1 + 2 + 21 og 22.

Hvorfor vælge en luftmotor fra GAST?

Luftmotorer fra GAST er designet til at trives i hårde miljøer. Deres smøring beskytter interne komponenter og hjælper med at transportere mindre partikler, som kan undgå filtrering, samtidig med at de giver fordele ved varmeafledning.

GAST er kendt i hele branchen for deres robuste konstruktion og pålidelighed og fås i smurte eller ikke-smurte modeller.

Hos Granzow A/S får du professionel viden om luftmotorer

Med mange års erfaring er Granzow A/S eksperter inden for luftmotorer. Vi tilbyder en unik samlet løsning, der omfatter håndplukning, service og energieffektivitetsrådgivning.

Vores dedikerede team lytter til dine behov og skræddersyr løsninger til din virksomhed. Har du spørgsmål om GAST luftmotorer eller andre motorer? Kontakt os på info@granzow.dk for personlig rådgivning og skræddersyede løsninger.

Bliv kontaktet
om løsninger fra GAST

Ja tak, kontakt mig

Download center

Har du brug for dokumenter og informationer i trykt eller elektronisk form?

Dyk ned i vores brandunivers, find links til vores leverandørers brochurer, sikkerhedsdatablade og andre dokumenter, som du nemt kan hente og downloade lige her.

Overblik

Produktoversigt

Bestil det, du har brug for fra GAST hos Granzow A/S.

Har du spørgsmål, er vi klar til at rådgive dig.

Hent tekniske datablade

Download tekniske sikkerhedsdatablade fra Gast's database ud fra dit model nummer. Bladene indeholder produktoplysninger som f.eks. KFM, SI, dimensioner og bemærkninger, som du bør læse ved køb af produktet.

Hent manualer

Vores produkter fra GAST er fremstillet efter de højeste standarder ved brug af kvalitetsmaterialer. For at sikre problemfri service anbefaler vi, at du nøje følger de vedligeholdelses-, drifts- og sikkerhedsinstruktioner, der er angivet for det specifikke produkt, du køber.

Køb komponenter og tilbehør

Se vores udvalg af GAST-tilbehør. Hos Granzow A/S finder du alt fra servicesæt til kondensatorer og meget mere.

Er du på udkig efter en ny kompressor? Tjek blandt andet 120R eller vores JUN-AIR-kompressorer og tilbehør, som er et underbrand til GAST.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i luftmotorer.

Se vores udvalg indenfor kompressorløsninger

Vi er ISO 9001 og 14001 certificeret


Som dokumentation for vores evne til at opfylde kunder, samarbejdspartner, myndighedernes og de lovmæssige krav er vi ISO certificeret. Hvilket vil sige, at vi i Granzow har implementeret et kvalitetsledelsessystem, som opfylder både ISO 9001 og 140001 og giver vores kunder garanti for, at de produkter og services, vi leverer, er af høj kvalitet.

Vores servicekoncept


Hos Granzow A/S får du service af dine kompressor- og pumpekomponenter i hele landet, i alle døgnets timer og året rundt. 
Du kan læse meget mere om hvilke servicepakker og løsninger, det er, vi tilbyder lige her.

Brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os her

breaker