Vi er ISO 9001 certificeret

Som dokumentation for vores evne til at opfylde kunder, samarbejdspartner, myndighedernes og de lovmæssige krav er vi ISO certificeret. Hvilket vil sige, at vi i Granzow har implementeret et kvalitetsledelsessystem, som opfylder både ISO 9001 og 14001 og giver vores kunder garanti for, at de produkter og services, vi leverer, er af høj kvalitet.
Samtidig er det et signal til dig som kunde, at der er en sammenhæng i vores forretning: Vi stiller høje krav til os selv for at opfylde dine forventninger. Nedenfor kan du hente vores certifikater ned, hvis du vil læse videre om hvad vi er godkendt til.

Hent vores ISO 9001 certifikat her

Vores ISO-certificeringer revideres årligt

ISO-certificeringer er ikke er en engangsforeteelse og kræver tid og ressourcer for at beholde. Vores certificeringer revideres årligt for at sikre overensstemmelse med standarden, og at vi fortsat leverer høj kvalitet og god service.

ISO 9001 er en anerkendt kvalitetsstandard, som er med til at dokumentere vores fokus på kvaliteten og samtidig stiller krav til vores service- og produktkvalitet samt kundefokus. Et vigtigt punkt i ISO 9001 er kravet om vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemet, som konsekvent skal leve op til de krav kunden har såvel som myndighederne og de lovmæssige krav.

Som dokumentation på forsvarlighed i forhold til miljøpåvirkningerne, er vi ISO 14001 certificeret. 

Vi er også 14001 certificeret

læs mere

Vi har AAA kreditvurdering

Læs mere

Vi er certificeret i RECS el

Læs mere

Granzow A/S

Ejby Industrivej 26 DK-2600 Glostrup Danmark