Historien om Granzow A/S

Rejs tilbage i tiden og udforsk Granzow A/S' fascinerende historie,
der begyndte med grundlæggelsen af Københavns Trykluft Selskab (KTS)
i 1935 af Ernst Granzow og hvorfor vi er særlig kendt for mærket Rolls Royce.

Stiftet af Ernst Granzow, hvor Granzow A/S i sin tid hed Københavns Trykluft Selskab (KTS).

Granzow blev etableret i 1935

Vores historie går langt tilbage med stolte og festlige traditioner i gennem mere end 87 år. 

Den startede i 1935, da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab (KTS).

Københavns Trykluft Selskab voksede støt gennem årene og Ernst Granzow blev kendt som en mand med sans for markedsføring. Blandt andet ombyggede han en Rolls Royce Hooper til servicevogn og gav den fuld firma bemaling.

En vogn som gjorde store øjne uanset hvor den kom frem.

Til tider havde teknikerne problemer med at udføre deres arbejde alene p.g.a den store opmærksomhed som bilen fik, og derfor var det ikke altid så populært som man skulle tro at køre i Rolls Roycen. Bilen kørte som servicevogn frem til 1960 hvor den blev istandsat til dens originale stand og solgt.

Rolls Roycen er for længst erstattet af mere miljørigtige biler

Efter krigen i 1947 fik Københavns Trykluft Selskab et samarbejde med Enots Pneumatics, og i 1962 Blev Ernst Granzow's søn Peter partner i firmaet. Blot 3 år efter etablerede firmaet et service koncept, som sidenhen er blevet finpudset til den høje standard som vi er kendt for i dag. 2 år efter, i 1967 udvidede firmaet med en service afdeling i Brabrand ved Århus, og i samme anledning skiftede firmaet navn til Granzow. Samme år fik firmaet et samarbejde med Lucifer valves.

I 1987 blev firmaet købt af Indutrade AB, og sidenhen blev der etableret samarbejde med en række førende producenter indenfor kompressorer, vakuum og pumper og senest har Granzow A/S overtaget forhandlingen af.

Granzow A/S er bevidst om sin arv, men er i enhver henseende fulgt med tiden, og er på forkant med den fremtidige udvikling.

Vi er i dag en topmoderne virksomhed med fokus på energioptimering og stort hensyn til miljø og effektivitet. Rolls Roycen er for længst erstattet af mere miljørigtige biler, der stadig - takket være firmafarven - skaber blikfang. Kvalitet er stadig vort udgangspunkt, og vi vil altid være på forkant med udviklingen.