Certifikater og godkendelser

Din sikkerhed for kvalitet og effektiv styring

Autoriseret forhandler

Guld AAA-rating i mere end 10 år i træk!

Granzow har netop opnået en bemærkelsesværdig bedrift ved at opnå den eftertragtede Guld AAA-rating. Denne prestigefyldte vurdering er et vidnesbyrd om virksomhedens udsøgte standarder for kvalitet, pålidelighed og fremragende præstationer.

Vi er stolte over at være en virksomhed, som er blevet tildelt den højeste kreditværdighed. For os er det nemlig et tydeligt signal til omgivelserne og samtidig din dokumentation for, at vi er en særdeles ansvarlig og solid forretningspartner.

Baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem bliver en Guld AAA-rating tildelt, når en virksomhed har kunne bibeholde deres AAA-rating i min. 10 år i træk. Indenfor branchen Engroshandel med værktøjsmaskiner er vi én ud af 29 virksomheder med samme rating!
Den høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en pålidelig virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.
 
Det er særligt et vigtigt budskab til vores kunder, som efterspørger skræddersyet løsninger til et projekt længere ude i fremtiden. Når den ønskede bestilling er sat i værk, ønsker kunderne leveringssikkerhed i mange år fremover og det er noget vi kan levere på.
 
Netop det signalerer den høje kreditværdighed hos Granzow.

Vi er ISO 9001 og 14001 certificeret!

Som dokumentation for vores evne til at opfylde kunder, samarbejdspartner, myndighedernes og de lovmæssige krav er vi ISO certificeret. Hvilket vil sige, at vi i Granzow har implementeret et kvalitetsledelsessystem, som opfylder både ISO 9001 og 14001 og giver vores kunder garanti for, at de produkter og services, vi leverer, er af høj kvalitet.

Samtidig er det et signal til dig som kunde, at der er en sammenhæng i vores forretning: Vi stiller høje krav til os selv for at opfylde dine forventninger. Nedenfor kan du hente vores certifikater ned, hvis du vil læse videre om hvad vi er godkendt til.

Certifikater & godkendelser

Vores ISO-certificeringer revideres årligt

ISO-certificeringer er ikke er en engangsforeteelse og kræver tid og ressourcer for at beholde. Vores certificeringer revideres årligt for at sikre overensstemmelse med standarden, og at vi fortsat leverer høj kvalitet og god service.

ISO 9001 er en anerkendt kvalitetsstandard, som er med til at dokumentere vores fokus på kvaliteten og samtidig stiller krav til vores service- og produktkvalitet samt kundefokus. Et vigtigt punkt i ISO 9001 er kravet om vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemet, som konsekvent skal leve op til de krav kunden har såvel som myndighederne og de lovmæssige krav.

Som dokumentation på forsvarlighed i forhold til miljøpåvirkningerne, er vi ISO 14001 certificeret. 

Vi har fokus på bæredygtig strøm

Klimafokus er vigtigt for os.
Vores strøm stammer fra vedvarende energikilder, som vindmøller der er mere end to år gamle.
RECS-certifikatet er vores dokumentation på valget af vedvarende energi.

Julesponsor for Ungdommens Røde Kors

Alle børn fortjener en god jul.

Vi er den årlige julesponsor for Røde Kors Ungdom, hvor vi bidrager til at skabe en varm og omsorgsfuld jul for nogle af Danmarks mest sårbare børn.

Vores støtte går specifikt til børn, der tilbringer julen på en hospitalstue, er anbragt uden for hjemmet eller opholder sig på et krisecenter med deres mor. Hvert barn fortjener en god jul, og vi vil gerne være med til at gøre den forskel.

Granzow A/S

Ejby Industrivej 26 DK-2600 Glostrup Danmark