OM OS

Om Granzow A/S


Granzow A/S er en af Danmarks førende leverandører af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter. Vi er din effektive samarbejdspartner fra projektering til installation, efterprøvning og efterfølgende service.

Vores historie går langt tilbage med stolte og festlige traditioner i gennem mere end 80 år. Den startede i 1935, da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab (KTS). Ernst Granzow blev kendt som en mand med sans for markedsføring, bl.a. ombyggede han en Rolls Royce Hooper til servicevogn og gav den fuld firma bemaling. Den fik folk til at spile øjnene op, hvor den kom frem. KTS voksede støt.

Granzow A/S er bevidst om sin arv, men er i enhver henseende fulgt med tiden, og er på forkant med den fremtidige udvikling. Vi er i dag en topmoderne virksomhed med fokus på energioptimering og stort hensyn til miljø og effektivitet. Rolls Roycen er for længst erstattet af mere miljørigtige biler, der stadig - takket være firmafarven - skaber blikfang. Kvalitet er stadig vort udgangspunkt, og vi vil altid være på forkant med udviklingen.

Granzow tilslutter sig FN's verdensmål, og bestræber sig på at tilbyde lønsomme og miljøvenlige løsninger til industrien.

En del af Indutrade A/B

Vi støtter

Vi støtter Ungdommens Røde Kors

Vision


Vores vision er at være blandt de førende leverandører indenfor kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi, samt at være kendt for vores høje kompetence, kvalitet og værdi skabende løsninger – der sikrer vores kunder høj driftssikkerhed og god økonomi.

Mission


Vores forretningsmission er at bidrage til rentabel vækst for vore kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved at tilbyde effektive løsninger af høj kvalitet, således at det skaber værdi for vore interessenter.

Høj driftssikkerhed, bæredygtige løsninger og god økonomi sikrer vi gennem vores kompetence og kvalitet

"Vore kompressorinstallationers drift serviceret af Granzow, har altid været forbundet med høj stabilitet og lave vedligeholdelsesomkostninger ..."

Maskinmester Thomas Knudsen, Carlsberg

Udvalgte referencer


Carlsberg, Novo Nordisk, Novozymes, BWSC, FLSmidth, Mærsk Olie & Gas, MAN Diesel, Lundbeck, Haldor Topsøe, Arla Foods, Vestas, Danisco, A.P. Møller, Dong Energy, ECCO sko, LEGO System A/S, Alfa Laval, Sanistål, Plus Pack, Danfoss, Disa, Gram, Borum, Forsvarets Materieltjeneste, Cimbria, Foss Analytical & Tetra Pak.

Historie


Granzow A/S’s historie går langt tilbage med stolte traditioner i gennem næsten 80 år. Det startede i 1935 da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab(KTS), og allerede året efter blev der udarbejdet en kontrakt med forhandling af BroomWade. KTS voksede støt årene frem, og Ernst Granzow blev kendt som en mand med sans for markedsføring.

Ernst Granzow gjorde firmaet kendt i gennem bl.a. sine Rolls Royce biler. En Rolls Royce Hooper blev ombygget som servicevogn, og fik fuld firma bemaling, og kørte med servicevogn nummeret 1. En vogn som gjorde store øjne uanset hvor den kom frem. Til tider havde teknikerne problemer med at udføre deres arbejde alene p.g.a den store opmærksomhed som bilen fik, og derfor var det ikke altid så populært som man skulle tro at køre i Rolls Roycen. Bilen kørte som servicevogn frem til 1960 hvor den blev istandsat til dens originale stand og solgt.

Efter krigen i 1947 fik Københavns Trykluft Selskab et samarbejde med Enots Pneumatics, og i 1962 Blev Ernst Granzow's søn Peter partner i firmaet. Blot 3 år efter etablerede firmaet et service koncept, som sidenhen er blevet finpudset til den høje standard som vi er kendt for i dag. 2 år efter, i 1967 udvidede firmaet med en service afdeling i Brabrand ved Århus, og i samme anledning skiftede firmaet navn til Granzow. Samme år fik firmaet et samarbejde med Lucifer valves.

I 1987 blev firmaet købt af Indutrade AB, og sidenhen blev der etableret samarbejde med en række førende producenter indenfor kompressorer, vakuum og pumper og senest har Granzow A/S overtaget forhandlingen af.


I dag er Granzow A/S bevidst om sin arv, men firmaet er også fulgt med tiden, og er i dag en topmoderne virksomhed


Firmaet bestræber sig på at tilbyde bæredygtige løsninger, der både er lønsomme for kunden men samtidig skånsomme for miljøet. Energioptimering er i dag en af firmaets vigtigste opgaver, og med energioptimering fra Granzow A/S bliver både miljøet og økonomien skånet.

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

Kundetilfredshed


Vi vægter vores kunders tilfredshed højere end noget andet, og derfor gennemfører vi årligt en kundetilfredshedsundersøgelse. I undersøgelsen indsamler vi vigtig viden fra vores kunder om deres oplevelser i mødet med os, som vi bruger til finde områder vi kan forbedre os på.

I 2019 ratede vores kunder os til 5,14 ud af 6 som det højeste mulige. De ratede os på baggrund af tilfredshed, personlig betjening, know-how og kvalitet af produkter.

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}