Om Granzow A/S

Granzow A/S har siden 1935 leveret løsninger og komponenter til dansk industri.

Granzow A/S er en af Danmarks førende leverandører af udstyr, generatorer, systemløsninger, kompressorer, vakuum, pumper og automatikprodukter og service deraf.

Med over 89 års know-how er vi din ideelle samarbejdspartner, når det kommer til skræddersyet projektering til installation, efterprøvning og efterfølgende service.
Det startede helt tilbage i 1935, da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab (KTS). I dag går virksomheden under navnet Granzow og er en del af en særdeles velkonsolideret og børsnoterede koncern, Indutrade AB som globalt består af over 200 tekniske datterselskaber.

Sikkerhed vægtes højt i Granzow

Granzow er de senere år tildelt den eftertragtede Triple A – rating som udtryk for at vi er en særdeles ansvarlig og solid forretningspartner.

Hos os er det vigtigt, at du som virksomhed kan stole på at alt er i orden fra vores side, når der indgås et samarbejde og derfor er vi også ISO certificeret.
Vi opfylder både kravene for ISO 9001 og 14001. Det er vi naturligvis stolte over.

Samtidig er det et signal til dig som kunde, at der er en sammenhæng i vores forretning: Vi stiller høje krav til os selv for at opfylde dine forventninger, og du kan stole på, at vi har kræfter til at leve op til forventningerne.

Vores ekspertise er bred og dyb:

Vi har energioptimerede kompressor løsninger i alle størrelser.
Altid hurtig levering af de mest gængse varer fra vores lager i Glostrup.
Stort udvalg af oliesmurt og oliefri vakuumpumper.
Levering af komplette løsninger. Både komplet mekanisk og elektrisk installation.
Reparation og vedligeholdelse af alle fabrikater og typer.

  • Pneumatik
  • Automatik
  • Generatorer
  • Kompressorer
  • Vakuumpumper
  • Kundetilpassede løsninger
  • Service & lækagesøgning

Vores kundeportefølje er bred

Hårdt arbejde og tæt relation skaber ekstraordinære resultater.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger til mange af vores kunder, så du med sikkerhed kan få opfyldt dit behov. Uanset størrelsen på din virksomhed, så hjælper vi med viden og ekspertise med vores mange års erfaring i adskillige brancher. Hos os kan du få samlet det hele ét sted. Lige fra installation til efterfølgende service. 

Udvalgte referencer

Novo Nordisk, Aarhus Universitetshospital, Novozymes, BWSC, FLSmidth, Total, Carlsberg, MAN Diesel, Lundbeck, Haldor Topsøe, Arla Foods, Vestas, Danisco, A.P. Møller, Dong Energy, CO-RO, LEGO System A/S, Alfa Laval, Sanistål, Plus Pack, Danfoss, Disa, Gram, Borum, Forsvarets materieltjeneste, Cimbria, Foss Analytical & Tetra Pak.

"Vore kompressorinstallationers drift serviceret af Granzow, har altid været forbundet med høj stabilitet og lave vedligeholdelsesomkostninger..."

- Maskinmester Thomas Knudsen, Carlsberg

Som kunde får du et hold af specialister

Som kunde hos os behøves du ikke at nøjes med at få leveret produktet. De fleste af vores kunder vælger os, fordi vi har kapacitet til at levere skræddersyet løsninger. Hos os kan du derfor få et godt, sikkert og langvarigt samarbejde, hvor du kan få alt samlet ét sted. På den måde slipper du for at skulle holde styr på forskellige leverandører, når et projekt skal igangsættes. 

Med over 89 års know-how stiller vi vores erfaring til rådighed, hvor vi har eksperter der hver især tager sig af netop dét område af din forretning, de er allerbedst til. Så lige meget hvilken udfordring du har, så sætter vi den mest kvalificerede kollega til at løse opgaven.

Mere om Granzow A/S

Certifikater

Læs mere

Bæredygtighed

Læs mere

Job og karriere

Læs mere

Historien om Granzow

Læs mere

Granzow A/S

Ejby Industrivej 26 DK-2600 Glostrup Danmark