Bliv kunde hos Granzow
og oplev fordelene

Vi er din effektive samarbejdspartner fra projektering til installation,
efterprøvning og efterfølgende service.

Som kunde får du et hold af specialister bag dig

Som kunde hos os behøves du ikke at nøjes med at få leveret produktet. De fleste af vores kunder vælger os, fordi vi har kapacitet til at levere skræddersyet løsninger. Hos os kan du derfor få et godt, sikkert og langvarigt samarbejde, hvor du kan få alt samlet ét sted. På den måde slipper du for at skulle holde styr på forskellige leverandører, når et projekt skal igangsættes. 

Med over 89 års know-how stiller vi vores erfaring til rådighed, hvor vi har eksperter der hver især tager sig af netop dét område af din forretning, de er allerbedst til. Så lige meget hvilken udfordring du har, så sætter vi den mest kvalificerede kollega på opgaven.

 

Siden 1935 har vi leveret løsninger til den danske industri indenfor:

  • Pneumatik
  • Automatik
  • Generatorer
  • Kompressorer
  • Vakuumpumper
  • Kundetilpassede løsninger
  • Service & lækagesøgning

Bliv oprettet som kunde på webshoppen

Få adgang til Granzow’s nye kundeportal med integreret webshop af udvalgte produkter. Bemærk webshoppen løbende opdateres med nye muligheder og varer. Der foretages en kreditvurdering under oprettelse af kundeprofil.*

Se vores privatlivspolitik for mere information om hvordan, at vi behandler personoplysninger.

Lad os tage en snak om et samarbejde

Har du et behov, som du skal have løst eller brug for rådgivning?

Udfyld formularen nedenfor, og lad os hjælpe dig med at finde den rette løsning. Uanset om du ønsker et tilbud, har spørgsmål vedrørende et bestemt produkt eller ønsker service eller en skræddersyet løsning, er vi klar til at imødekomme dine behov. Vores team af eksperter står klar til at lytte til dine krav og levere den bedste løsning til din virksomhed.

Fortæl os mere om din forespørgsel. Jo flere oplysninger du kan give os, desto bedre er vi i stand til at forstå dine krav. Vi ser frem til at høre fra dig og starte dialogen om et givende samarbejde.

Se vores privatlivspolitik for mere information om hvordan, at vi behandler personoplysninger.

Vi er ISO 9001 og 14001 certificeret


Som dokumentation for vores evne til at opfylde kunder, samarbejdspartner, myndighedernes og de lovmæssige krav er vi ISO certificeret. Hvilket vil sige, at vi i Granzow har implementeret et kvalitetsledelsessystem, som opfylder både ISO 9001 og 14001 og giver vores kunder garanti for, at de produkter og services, vi leverer, er af høj kvalitet.

Vores servicekoncept


Hos Granzow A/S får du service af dine kompressor- og pumpekomponenter i hele landet, i alle døgnets timer og året rundt. 
Du kan læse meget mere om hvilke servicepakker og løsninger, det er, vi tilbyder lige her.

Kundeportal

Få ubegrænset adgang døgnet rundt til Granzow's nye kundeportal
med en integreret webshop, der tilbyder udvalgte produkter og
online ordrehistorik.

New column

Granzow