Transair - Trykluftrørsystemer

Rør- og trykluftløsninger

Granzow A/S er din totalleverandør af industrielle trykluftløsninger, og derfor tilbyder vi også rørføring til dit kompressor- eller vakuumanlæg.

På vores platform finder du ikke blot en række informative brochurer og dokumenter, men også et væld af online værktøjer, der kan hjælpe med at beregne dit flow, vakuum og energiforbrug. Uanset om du ønsker at optimere din drift eller blot få indsigt i de bedste løsninger til dine behov, er Granzow A/S til for at guide dig gennem processen.

Granzow A/S er Transair condition monitoring system partner

Vi er drevet af ønsket om at sikre vores kunders succes på lang sigt, og derfor tilbyder vi kun revolutionerende rørsystemer i aluminium og rustfrit stål, der sætter nye standarder for pålidelighed og ydeevne. Med vores løsninger kan du være sikker på et højeffektivt system, der kræver minimal vedligeholdelse.

Vi leverer både kundetilpassede og komplette løsninger med mulighed for tilvalg af trådløse sensorer for maksimal overvågning.

Rørsystem til trykluft, vakuum og inerte gasser

Med Transair får du et unikt samlesystem, hvor rørene er udstyret med 'Push Fittings', hvilket gør det muligt at adskille og samle rørene efter behov. Hvem havde troet, at opsætning og tilpasning af rørsystemer kunne gøres så hurtig og effektivt?

Vores rørsystemer muliggør øjeblikkelige ændringer uden behov for gevindskæring, lodning eller limning. For eksempel sikrer vores aluminiumsrør konstant ren kvalitetsluft med sit lækagefrie og korrosionsbestandige design.

Til kompressor- eller vakuumanlæg

Transair aluminiumsrør

Innovativt rørsystem fra Transair, der frigør dig fra at svejse.
Systemet er nemt at sætte op, og lige så nemt at ombygge i tilfælde af service eller udbygning m.m.

  • Fås i 16.5, 25, 40, 50, 63, 76, 100 og 168 milimeter.
Til kompressor- eller vakuumanlæg

Rørsystemer i rustfri stål

Med innovative push-to-connect samlinger eliminerer vi behovet for traditionelle metoder som gevindskæring, svejsning eller limning af rør. Resultatet deraf er betydelige besparelser på installations- og driftsomkostninger.

  • Fås i 22, 28, 42, 60, 76 og 100 milimeter

Transair kontra kobber- og jernrør

Hvad er forskellen?

Jern, stål og kobber kan forringe luftstrømmen gennem ophobning og korrodere over tid. Vores Transair aluminiumsrør adskiller sig ved at være lette, holdbare, robuste og samtidig modstandsdygtige over for korrosion.

Så i modsætning til jern-, stål- og kobberør vil vores aluminiumsrør bevare en konstant ren luftkvalitet og sikre optimal flowrate. Dette skyldes aluminiumsrørets naturlige modstandsdygtighed over for korrosion, hvilket resulterer i, at dit system ikke bliver belastet, og dermed undgår dyre vedligeholdsomkostninger af dine rør.

Selvom plastrør er modstandsdygtig over for korrosion, er de skrøbelige af natur. Går plastrørene i stykker ved et uheld, kan det blive farligt for dit personale. I mange stater har OSHA f.eks. reguleret imod deres brug til trykluft.

På grund af aluminiummets styrke og modstand mod korrosion er det det bedste materialevalg, du kan vælge. Med over 1.500.000 installationer i USA er Transair ubestridt leder inden for trykluftsystemer.

Hvorfor vælge Transair rørsystemer?

Transair reducerer signifikant driftsomkostningerne ved at øge effektiviteten, reducere trykfald og eliminere lækager. Transair trykluftrør kan integreres i eksisterende kobber- og stålrørsystemer uden at påvirke ydeevnen, hvilket gør det perfekt til opgraderings- eller udvidelsesprojekter.

Transair er et hurtigt, fleksibelt og let modificerbart aluminiumsrørsystem designet til trykluft, vakuum og inerte gasser. Vores Transair-komponenter er genanvendelige og udskiftelige, hvilket giver mulighed for øjeblikkelige og nemme ændringer i systemet.

Vores rørsystemer i stål er lavet af 316L rustfrit stål, hvilket er kompatibelt til permanent fødevarekontakt i henhold til FDA CFR21-krav for fødevarekontaktanvendelser.

  • Transair®-produkter er robuste, 100 % testede og kontrollerede under produktionen.
  • Alle produkter er mærket individuelt for optimal opfølgning.
  • Oprindelsescertifikater kan rekvireres på anmodning.
  • Transair overholder direktiv 2014/68/EU og ASME B31.1, der sikrer et højt sikkerhedsniveau.
  • Transair-systemet, der har en let vægt og er modulopbygget og fleksibelt, forbedrer arbejdsforhold og reducerer drastisk risikoen for arbejdsulykker.
  • Alle produkter mærket fra Transairs kernesortiment er ikke-brandbare og har ingen flammeudbredelse i henhold til Euroclass EN13501.

Tilbehør til dit trykluft rørsystem

Hos Granzow A/S kan du sagtens finde tilbehør til dit kompressor- eller vakuumsystem, da vi har et stort udvalg af tilbehør som fittings, beslag og andet, der yderligere kan forbedrer systemets funktionalitet.

Til kontinuerlig overvågning af tilstanden for trykluftsystemer

Trådløse sensorer designet til Transair rør

Vores trådløse sensorer og cloud-baserede software muliggør fjernovervågning af dit trykluftsystem fra enhver lokation.

Bliv kontaktet
om løsninger fra Transair

Ja tak, kontakt mig

Download center

Har du brug for dokumenter og informationer i trykt eller elektronisk form?

Dyk ned i vores brandunivers, find links til brochurer, datablade og andre dokumenter, som du nemt kan hente og downloade lige her.

Se det fulde overblik over kataloger og manualer
Overblik

Produktoversigt

Dan dig et indtryk af hvad Granzow A/S kan tilbyde af rørsystemer gennem det fulde katalog.

Bestil det, du har brug for her hos Granzow A/S.

Condition Monitoring and Diagnostic Solutions

Sensorer, software og tilbehør
til dit rørsystem

Download vores Transair katalog og udforsk udvalget af sensorer, software og tilbehør, der er tilgængeligt hos Granzow A/S. Vælg mellem tryk- og temperatursensorer samt udstyr til måling af fugtighed og flow.

Bluetooth sensorer til dit rørsystem
TCMS Blue- og Gold-sensorer kan anbefales og sikrer overvågning af din drift 24/7.

Lock-out ventiler

Transair filtre, regulatorer og smørelse

Ønsker du at sikre den optimale pneumatiske sikkerhed til maskinvedligeholdelse? Så tag et kig på vores brochure og udforsk mulighederne.

Hvis du foretrækker det, kan du altid kontakte Granzow A/S og få en af vores eksperter til at se på din specifikke situation.

Transair: Modulære rørsystemer

Aluminium Quick Reference Guide

 

 

Brochure

Rørsystemer til inerte gasser

Vores rørsystemer er stærk nok til at modstå selv inerte gasser.

Se vores udvalg af rørsystemer, skræddersyet til håndtering af inerte gasser.

Tag kontakt til Granzow A/S, hvis du er i tvivl om den bedst mulige løsning eller gerne vil bestille.

Online værktøj

Trykluftberegner til trykluftrørsystemer

Online tool

Prøv energiberegneren

Energiberegneren analyserer dit kompressoranlægs energiforbrug ud fra tryk, kompressor-effekt, driftstimer og økonomiske faktorer.

Værktøjet hjælper dig med at evaluere langsigtede omkostninger og fordele, hvilket styrker dine beslutninger om energioptimering.

Online tool

Beregn dit flow

Transair Flow Calculator er et værktøj, der giver dig mulighed for præcist at dimensionere dit rørsystem og optimere ydeevnen. Ved at indtaste projektdata som gas, tryk, flow, længde og andre relevante oplysninger kan du få detaljerede resultater anbefalet af Transair®

Prøv vakuumberegneren

Vakuumberegneren analyserer dit pumpesystems tryk, flow, længde og specifikke krav. Resultatet inkluderer anbefalinger til Transair® rørdiametre baseret på det beregnede trykfald og trykket på brugsstedet. Et værktøj, der sikrer optimal ydeevne og effektivitet i dit Transair® rørsystem.

Køb komponenter og tilbehør

Er du på udkig efter Transair rørsystemer eller tilbehør dertil?

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret.

Se vores udvalg indenfor automatikløsninger

Vi er ISO 9001 og 14001 certificeret


Som dokumentation for vores evne til at opfylde kunder, samarbejdspartner, myndighedernes og de lovmæssige krav er vi ISO certificeret. Hvilket vil sige, at vi i Granzow har implementeret et kvalitetsledelsessystem, som opfylder både ISO 9001 og 140001 og giver vores kunder garanti for, at de produkter og services, vi leverer, er af høj kvalitet.

Vores servicekoncept


Hos Granzow A/S får du service af dine kompressor- og pumpekomponenter i hele landet, i alle døgnets timer og året rundt. 
Du kan læse meget mere om hvilke servicepakker og løsninger, det er, vi tilbyder lige her.

Brug for hjælp eller rådgivning?

Vi lytter til vores kunders behov, udfordringer og ønsker og finder 99,9% af tiden altid en løsning, takket være vores over 89 års erfaring i branchen. Vi forstår vigtigheden af at vælge den rigtige løsning, som passer til jeres behov, krav og budget. Du har opgaven, og vi har løsningen.

Kontakt os her

breaker