BRANCHER

Find her nemt og hurtigt de produkter, din branche typisk gør brug af


Granzow A/S blev stiftet tilbage i 1935. Siden dengang har teknologien været i en rivende udvikling, og den dag i dag findes der et væld af specialiserede produkter der er udviklet med henblik på særlige industrier. Her finder du derfor et groft overblik over de brancher, vi normalvis leverer til. Her kan du klikke dig ind på din branche og hurtigt få et overblik over de produkter, vi typisk forhandler til netop din branche. Bemærk du også kan finde produkterne via menupunktet ’produkter’, og hvis du søger produkter fra et specifikt mærke, så kan du finde det under ’brands’.

Life Science

Granzow leverer totalløsninger til Life Science-industrien i form af oliefri trykluft og trykluft behandling. Her lægges der vægt på løsninger, der tilbyder en produktion der kan se sig fri for oliedampe, olieudskillelse og dets lige - mao. en produktion, der er sikret mod kontamineringer.

Vi tilbyder samtidig et omfattende program af effektive pumper som højtrykspumper, membranpumper, slangepumper, mobile pumper. Her tilbyder vi eksempelvis løsninger i form af pumper fra Crane, der gennem designmæssige tiltag sikrer din produktion mod bakterier.

Olie- og boreplatforme

Granzow er leverandør til offshore olie-og gasindustrien i skruekompressorer, trykluft behandling, energivenlige kompressor kontrol og container løsninger.

Vi forhandler også et komplet sortiment af automatiserings produkter, såsom sprængplader, Lucifer Magnetventiler, termostater, ventiler, pneumatiske cylindre.

R&D (herunder universiteter)

Granzow leverer produktløsninger til research & development (R&D) i skruekompressorer, trykluft behandling og energivenlige kompressor kontrol.

Vi lægger særligt vægt på vores store udvalg af vakuumpumper, der kan levere ultrahøjt vakuum til selv de mest komplekse opgaver. Vi har bl.a. leveret vakuumpumper til en partikelaccelerator i Sverige (MAX IV).

Hospitaler

Granzow leverer totalløsninger til hospitalsvæsenet i form af bl.a. kompressorer, trykluft behandling - alt sammen med vægt på driftsikkerhed, høj performance og energivenlighed.

Vi forhandler også et komplet sortiment af automatiserings produkter, såsom sprængplader, Lucifer Magnetventiler, termostater, ventiler, pneumatiske cylindre.

Yderligere udvikler vi som noget særligt vakuumsystemer til operationsstuer. Vi leverer komplet serie af vakuumpumper, måleudstyr, lækagesøgning systemer og sputter-systemer.

Tandlæger

I dag er meget tandlæge- og dentaludstyr drevet af trykluft, og en kompressor udgør en fast bestanddel af en kliniks inventar. Granzow anbefaler dig en kompressor fra JUN-AIRs dental-serie, der er designet med henblik på absolut hygiejne (ingen oliepartikler eller vanddamp) og lavt støjniveau.

Vi tilbyder et standardprogram, der omfatter både små modeller til mindre klinikker og store modeller velegnet op til 10 klinikker. Udover standardprogrammet tilbyder vi også en række tilbehør og kundetilpassede kompressorløsninger, der møder dine varierende behov. 

Vi tilbyder også vakuumløsninger til bl.a. sug, og laver dem efter dine ønsker. Vi har ekstensiv erfaring med speciallavede vakuumløsninger, og vi har bl.a. udviklet særlige sug til en håndfuld af landets hospitaler.

Fødevareproduktion

Fødevareindustrien kendetegnes bl.a. ved de strenge krav til den anvendte trykluft. Vi anbefaler typisk brugen af kompressorer fra producenter som JUN-AIR eller CompAirs ’Pure Air’-serie, der begge lever op til den højeste standard når det gælder oliefri trykluft. Med produkter fra disse undgår du kontaminering af din produktion, og afhængigt af brand tilkøber du dig ekstra vindende egenskaber, som f.eks. større grad af automatisering af din trykluftproduktion, alarmer og meget andet.

Vi tilbyder samtidig et omfattende program af effektive pumper som højtrykspumper, membranpumper, slangepumper, mobile pumper m.m. Her tilbyder vi f.eks. løsninger i form af pumper fra Crane, der gennem designmæssige tiltag sikrer din produktion mod bakterier.

Det mindre maskinværksted

Vi leverer kompressorer til et væld af mindre værksteder og maskinværksteder: hvad end du er den lokale cykelhandler på hjørnet, eller et autoværksted, så har vi en god løsning til dig. Afhængigt af dit specifikke udgangspunkt anbefaler vi dig forskellige kompressorer enten fra BOGE, CompAir eller JUN-AIR.  

Bryggerier

Bryggerier kendetegnes bl.a. ved de strenge krav til den anvendte trykluft. Vi anbefaler typisk brugen af kompressorer fra producenter som JUN-AIR eller CompAirs ’Pure Air’-serie, der begge lever op til den højeste standard når det gælder oliefri trykluft. Med produkter fra disse undgår du kontaminering af din produktion, og afhængigt af brand tilkøber du dig ekstra vindende egenskaber, som f.eks. større grad af automatisering af din trykluftproduktion, alarmer og meget andet.

Vi tilbyder samtidig et omfattende program af effektive pumper som højtrykspumper, membranpumper, slangepumper, mobile pumper m.m. Her tilbyder vi f.eks. løsninger i form af pumper fra Crane, der gennem designmæssige tiltag sikrer din produktion mod bakterier.

Vi tilbyder også rørsystemet TransAir fra Parker.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}