BRANCHER

Find her nemt og hurtigt de produkter, din branche typisk gør brug af

Granzow blev stiftet tilbage i 1935, og siden dengang har teknologien været i en rivende udvikling. I dag er brancher så specialiserede i den teknologi de anvender. Derfor finder du her en oversigt over de mest gængse produkter en given branche gør brug af. Bemærk du også kan finde produkter via menupunktet "produkter" eller via "brands", hvis du allerede kender mærket på det produkt, du efterspørger.

Life Science

Granzow leverer totalløsninger til Life Science-industrien i form af oliefri trykluft og trykluft behandling. Her lægges der vægt på løsninger, der tilbyder en produktion der kan se sig fri for oliedampe, olieudskillelse og dets lige - mao. en produktion, der er sikret mod kontamineringer.

Vi tilbyder samtidig et omfattende program af effektive pumper som højtrykspumper, membranpumper, slangepumper, mobile pumper. Her tilbyder vi eksempelvis løsninger i form af pumper fra Crane, der gennem designmæssige tiltag sikrer din produktion mod bakterier.

Olie- og boreplatforme

Granzow er leverandør til offshore olie-og gasindustrien i skruekompressorer, trykluft behandling, energivenlige kompressor kontrol og container løsninger.

Vi forhandler også et komplet sortiment af automatiserings produkter, såsom sprængplader, Lucifer Magnetventiler, termostater, ventiler, pneumatiske cylindre.

R&D (herunder universiteter)

Granzow leverer produktløsninger til research & development (R&D) i skruekompressorer, trykluft behandling og energivenlige kompressor kontrol.

Vi lægger særligt vægt på vores store udvalg af vakuumpumper, der kan levere ultrahøjt vakuum til selv de mest komplekse opgaver. Vi har bl.a. leveret vakuumpumper til en partikelaccelerator i Sverige (MAX IV).

Hospitaler

Granzow leverer totalløsninger til hospitalsvæsenet i form af bl.a. kompressorer, trykluft behandling - alt sammen med vægt på driftsikkerhed, høj performance og energivenlighed.

Vi forhandler også et komplet sortiment af automatiserings produkter, såsom sprængplader, Lucifer Magnetventiler, termostater, ventiler, pneumatiske cylindre.

Yderligere udvikler vi som noget særligt vakuumsystemer til operationsstuer. Vi leverer komplet serie af vakuumpumper, måleudstyr, lækagesøgning systemer og sputter-systemer.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere