Case stories

Fantastiske kunder med fantastiske historier

Fantastiske kunder med fantastiske historier

Granzow har kunder i enhver slags organisation og virksomheder. Små og store virksomheder, private og offentlige. Vi er stolte af den tillid vi får. Vi er fleksible og kan skræddersy en løsning til lige netop dine behov.
 
Gennem mere end 87 år har vi samlet på tilfredse kunder, og en gang imellem hænder det, at vi har nogle ekstra sjove opgaver. Det kan både være i form af en opgave, der er særligt udfordrende i, hvad der kræves af os for at løse den. Det kan også være i form af en opgave, der berører et særligt emne, såsom vores udvalgte case stories nedenfor! Dyk ned i vores fortællinger og lad dig blive overrasket.

Livsvigtig trykluft og vakuum på hospitalerne

Trykluft og vakuum er livsvigtige medier i hospitalernes behandling og følger internationale standarder. Granzow har leveret kompressorer og vakuumsystemer til DNU -
Det Nye universistetshospital i Skejby.

Læs mere

Trykprøvningskammer til røgdykkerflasker

Læs mere

Søløven

Granzow hjulpet søværnet med at udvikle deres specialiserede dykkerskib, Søløven. Her leverede vi en totalløsning, der skulle muliggøre rekorddybe dyk i danske farvande – faktisk helt ned til 120 meters dybde.

Læs mere

Bloddonation til hunde

Hunde der giver bloddonation til andre hunde. Har du hørt den før? Vi hjalp en flok dyrlæger med at optimere behandlingsforløbet for de hunde, de har på briksen til at donere blod til andre hunde. Med et vakuumsystem til veterinærer blev resultatet storslået.

Læs hvordan vi løste opgaven