Trykprøvningskammer til røgdykkerflasker

Granzow har udviklet et trykprøvningskammer til røgdykkerflasker.

Hvordan trykprøver man egentlig en iltflaske? Og hvordan gør man det på en måde, der sikrer både den største grundighed samtidig med den bedst tænkelige sikkerhed, for personen, der skal teste flasken?

Testprøvningsanlæg, der leverer op til 450 bar.

Granzow har været med til at udvikle et trykprøveningskammer til Beredskabsstyrelsen, hvori man bl.a. kan teste røgdykkerflasker lavet af metal mod op til 450 bar.

 

450 bar er faktisk 150% af det tryk man forlanger at flaskerne skal kunne modstå. men hellere være på den sikre side. Det er sådan, at man sikrer sikkerheden for brugeren af flasken.

Røgdykkerflaske eller raket?

Når man tester flaskerne ved så højt et tryk, så er det ikke uden risiko. Et så højt tryk kan nemlig resultere i at flaskerne, hvis noget går galt, bogstavligt talt ender som en raket. Netop derfor fyldes flaskerne med vand, så de kan tage trykket hurtigst muligt i tilfælde af at en flaske fejler testen.

Kundens faglighed + Granzows 80-årige know how = succes

Trykprøvningsanlægget blev udhvilket af os, i samråd med de brugere fra Beredskabsstyrelsen, der ved hvad tingene handler om. Det er typisk sådan et samarbejde hos os forløber; du har en udfordring, vi lytter og sætter os ind i problematikken, og så løser vi den på baggrund af de mange års erfaring vi har. Så simpelt kan det gøres.

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Klimaforandringer, grøn energi, bæredygtighed – ord, der er på alles læber. Lønsomme løsninger til industrien er måske ikke altid synonymt med de grønne buzzord, jeg netop har opstillet, men hos Granzow...

Den lille grønne bog om trykluft

Den lille grønne bog om trykluft

Granzow A/S har udgivet trykluftkompendiet "Den Lille Grønne", som gennemgår trykluften fra A til Z. "Den Lille Grønne" henvender sig til personer. som ønsker en grundlæggende viden om trykluft...