Pumper

Pumper med god ydeevne og lang levetid kan købes i mange varianter hos Granzow A/S.


OBS: Vi har komplet sortiment fra MAXIMATOR og Crane. Kontakt os for nærmere.

Granzow.dk tilbyder et bredt udvalg af både enkeltstående pumper og komplette pumpeløsninger og -systemer. Uanset om du har behov for at pumpe almindelige væsker, syrer og baser eller tyktflydende væsker.


Med vores fokus på kvalitet, pålidelighed og lang levetid tilbyder vi et omfattende sortiment af pumpeprodukter og -tilbehør fra førende producenter som CRANE og Maximator.
Vores fulde sortiment omfatter membranpumper, slangepumper, højtrykspumper, gaskompressorer, højtrykskompressorer, mikropumper, mobilpumper, højtrykskompressorer for gasmixere, højtrykskomponenter, styringsudstyr og meget mere.
 
Granzow A/S er en af Danmarks mest erfarne leverandører af pumpeteknik. Vi har et omfattende program og har speciale i højtrykspumper samt pumper til fødevareindustrien. Med vores brede udvalg af pumper fra anerkendte producenter kan du have fuld tillid til vores ekspertise og kvalitetsprodukter.

Har du spørgsmål?

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
DK-2600 Glostrup, Danmark

(+45) 43 20 26 00
(+45) 43 20 26 99
info@granzow.dk

Vi arbejder løbende på at udvikle vores webshop. Hvis du ikke kan finde det produkt, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Sorter efter

Membranpumpe 1/2" E4
Membranpumpe 1/2
Membranpumpe 1/2" E4
Out of stock
  • 512DL15-PM-2ET
  • MEMBRANPUMPE 1/2" M/FOD E4

Log ind for at se pris hvis den ikke er synlig.

1 ude af 1 produkter