KOMPRESSOR UDVALG

KOMPRESSOR

Granzow A/S - Du har opgaven, vi har løsningen

Granzow A/S er specialister inden for kompressorer. Vi råder over en lang række af kompressorer af forskellig art, samt kompressormotorer og reservedele til diverse kompressorer. Hos Granzow A/S kan man både købe og lease en kompressor. Så står jeres virksomhed og mangler en stempel kompressor, så er i kommet til det rette sted.


Vi har den kompressor, som jeres virksomhed står og mangler

Granzow A/S råder over mange forskellige typer af kompressorer og kompressorudstyr. Der er med andre ord ikke den opgave, som vi ikke har det rette udstyr til at læse. Hos Granzow plejer vi at sige, at du har opgaven – vi har løsningen. Her kan I se, hvilke typer af kompressorer, som Granzow A/S sælger og leaser.

  • Oliefrie kompressor
  • Oliesmurte / Oliefri stempel kompressor
  • Skruekompressor
  • Lamel kompressor
  • En mobil kompressor
  • Jun-Air. Støjsvage kompressor
  • Efterbehandlingsudstyr
  • PLC-styringer
  • Øvrige kompressor

En kompressor fra Granzow er af højeste kvalitet, og derfor bruger vi kompressorer og reservedele fra professionelle leverandører som eks. Hydrovane, Boge, Jun-Air, Compair, Solidair m.fl. Her kan I læse mere om vores produkter, og finde den læsning, der passer til jeres behov.

Læs også om vores trykluftskompressor.


Granzow A/S garanterer sikker drift på jeres kompressor

Hos Granzow A/S ved vi, at sikker og stabil drift er alfa omega for vores kunder. Derfor tilbyder vi landsdækkende 24-timers service på vores kompressorer i tilfælde af nedbrud. Desuden yder vi planlagt service på en kompressor efter modeltype og behov. Granzow A/S er altså jeres garanti for, at jeres kompressor kører stabilt og bliver efterset, så den kan holde i mange år.

Vi er førende inden for salg af Jun Air kompressor.

Granzow A/S er specialister, når det kommer til kompressorer, og derfor rådgiver vi naturligvis altid jeres virksomhed i forhold til konkrete brugsspørgsmål og vedligeholdelse.

I kan kontakte Granzow A/S på telefon 43 20 26 00 eller mail: info@granzow.dk.

Kontakt os via vores formular, telefon eller mail hvis du har brug for råd og vejledning - Find kontaktoplysninger. Vore medarbejdere er topkvalificerede kompressor-eksperter.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}