VENTILER

Skråsædeventil


Skråsædeventil - når en standard ventil ikke længere slår til 


Hos Granzow A/S forhandler vi nøje udvalgte skråsædeventiler i høj kvalitet til din virksomhed. Vi kan bistå med rådgivning omkring ventiler i alle former og modeller, så du kan få det optimale ud af din produktion.

En skråsædeventil anvendes især til applikationer, hvor man arbejder med høje temperaturer og høje gennemstrømningshastigheder så som ved damp og vand. Ventilens skråsæde sikrer den størst mulige gennemstrømning og benyttes ofte i situationer, hvor en standard magnetventil ikke slår til.

Skråsædeventiler finder anvendelse i mange forskellige brancher, og har et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder som for eksempel:

  • Opvarmning
  • Industrielt rengøringsudstyr
  • Dampfordeling
  • Tapning
  • Udstyr til tekstilindustrien

Har du brug for en almindelig ventil, så klarer vi også den.

Skråsædeventil


Granzow er en af de førende leverandører af skråsædeventiler 


Granzow har leveret industrielle løsninger siden 1935, og vores store erfaring på markedet sikrer kunderne høj kvalitet indenfor kompressor-, vakuum-, automatik- og pumpeteknologier, samt vores meget efterspurgte skråsædeventil. Vi er fokuseret på at levere værdiskabende og effektive løsninger til vores kunder. Vores produktprogram er omfattende med alt inden for automatik, herunder skråsædeventiler.

Skråsædeventilerne er produceret af syrefast rustfrit stål af typen ss316, og kan konfigureres på tre forskellige måder:

  • Normally closed, hvor ventilen er lukket i ikke-aktiveret tilstand. Ventilen åbnes ved aktivering. Ved deaktivering vil en fjeder i aktuatoren trykke stemplet og dermed membranen mod sædet, hvormed ventilen lukkes.
  • Normally open, hvor ventilen er åben i ikke-aktiveret tilstand. Ventilen lukkes ved aktivering. Ved deaktivering vil en fjeder i aktuatoren trykke stemplet og dermed mod sædet, hvormed ventilen åbnes.
  • Dobbelt virkende, hvor aktuatoren skal have aktivering i begge retninger.

Skråsædeventilens aktuator leveres i enten plast eller metal.

Vi kan også hjælpe med magnetventiler i den bedste kvalitet.
 

Kontakt os for mere information 


Vi håndplukker komponenter efter dine ønsker og behov. Vi har stor erfaring i at levere skræddersyede løsninger på ventiler i alle former og modeller til vores kunder. Du får derfor altid den bedste kvalitet og service, når du vælger os som din leverandør af ventiler.

Vi har med garanti en skråsædeventil, der passe til det behov, din virksomhed måtte have.

Har du spørgsmål til vores skråsædeventiler, er du velkommen til at kontakte vores produktchef på telefon 43 20 26 89 eller på ht@granzow.dk.

Du kan også sende os en besked nedenfor og høre mere.

Da ventiler typisk er styret af trykluft, foretager vi også lækagesøgninger, hvis din virksomhed har problemer med jeres trykluftsystemer.

 

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}