ORIGINALE RESERVEDELE

Hvorfor bør man vælge originale reservedele?

Det kan være fristende at vælge den billigste reservedel, når man står og sammenligner med den originale komponent. Den billige er 2/3 af prisen, måske endda endnu mindre, og den ser jo næsten ens ud? De færreste tænker tanken helt færdigt, for hvad der lyder som en god pengebesparelse kan hurtigt blive til en kostelig affære på den lange bane.

Orignale reservedele sikrer dig den lovede levetid og pålidelighed

Kun ved hjælp af originale dele, som er testet af producenten, kan du opnå garanteret optimal funktion af dit trykluftsystem. Med det menes der, at systemvedligeholdelsesperioder, der er indstillet af producenten, rent faktisk kan nås, og levetiden og pålideligheden øges. Energiforbruget forbliver på et konstant lavt niveau - og vi skal ikke glemme, at energiomkostningerne over en kompressors livscyklus udgør omkring tre fjerdedele af dets samlede omkostninger. Så det er ikke peanuts, der er tale om.

Købsomkostninger, vedligeholdelse og reservedele til et trykluftsystem er minimale i sammenligning med dets energiomkostninger, og det er grunden til, at producenter som f.eks. BOGE betragter energieffektivitet som en hovedprioritet.

Energiomkostninger er hvor du kan hente de største besparelser

Denne energieffektivitet kan kun opnås, hvis alle komponenter i et system er optimalt designet til at køre sammen, og hele systemet gennemgår regelmæssig vedligeholdelse. Hvis reservedele ikke opfylder producentens specifikationer, risikerer du at systemet bruger mere elektricitet, leverer mindre luft og kan endda blive beskadiget. Denne risiko skal tages i betragtning ved valg af olieseparatorer, luft- og oliefiltre og kompressorolier.

Altid lagerførende af originale reservedele

Granzow A/S har et udviklet servicenet der dækker hele Danmark. Vi tilbyder dig omfattende teknisk ekspertise, samt adgang til de bedste og originale reservedele igennem vores globale kvalitetsleverandører og eget lager.

Granzows lagerstyringspolitik gør brug af bedste praksis. Dette sikrer at de mest hensigtsmæssige reservedele og smøremidler er tilgængelige on-demand med dag-til-dag-levering.

Har du spørgsmål omkring reservedele eller andet, så tag kontakt på telefon 4320 2600.

Kontakt medarbejder for nærmere information

 


Niels Rasmussen, Distriktschef, Kompressorer, Sjælland

  3017 7837   |      nr@granzow.dk
 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}