PUMPER

Membranpumpe


Få en membranpumpe fra Cranes innovative serie


Membranpumper er en af de mest alsidige og mest anvendte pumper. De har en fantastisk selvansugende evner, som gør at de kan bruges inden for mange forskellige industri områder.

Køber du en membranpumpe gennem Granzow, får du en kvalitetspumpe fra Crane. Vi tilbyder oliefrie og trykluftdrevne membranpumper til pumpning af væsker med huse i aluminium, kunststof, støbejern og rustfrit stål og med mulighed for membraner, ventiler m.m. i PTFE, EPDM (også fødevaregodkendt), Nitrile, NRS og NBR. Du kan få kapaciteter op til 40 m³ i timen.
 

Fordele ved en DEPA membranpumpe


Cranes DEPA® luftdrevne membranpumper er indbegrebet af tysk kvalitet, da de er blevet produceret i Düsseldorf i mere end 40 år. En DEPA membranpumpe er konstant blevet tilpasset den nyeste udvikling og har et meget innovativt design. Når du skal finde din nye membranpumpe, kan du vælge imellem et bredt udvalg af pumper til mange forskellige formål – lige fra standardpumper til skræddersyede løsninger og industrielle produkter. I DEPA®-programmet finder du også tilbehør og dele som passer til de fleste membranpumper, og som du kan bestille her hos Granzow. Blandt hovedfordelene i dette pumpeprogram kan vi nævne:

  • Kompakt design som kræver færre dele, hvilket giver minimal vedligeholdelse og begrænser nedetiden
  • Designet med udskiftelige moduler, så der er færre reservedele, du skal have på lager

Læs også om vores udvalg af højtrykspumper.

Har du spørgsmål i forhold til vores membranpumper salg eller brug for vejledning inden dit køb? Så kontakt os på tlf. 43 20 26 00 eller mail info@granzow.dk.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}