PUMPER

Fødevarepumper


Granzow er blandt de førende leverandører af fødevarepumper til industrien


Fødevareindustrien stiller høje krav til de fødevarepumper, der anvendes i produktionen. Særligt i forhold til hygiejne og til det materiale, fødevarepumperne er lavet af.

Hos Granzow har vi mange års erfaring som leverandør af højkvalitets fødevarepumper og ved derfor, hvilke krævende opgaver, pumperne skal løse ude hos fødevareproducenterne. 
 

Fødevarepumper der matcher dit behov

Til fødevareindustrien forhandler vi fx Parker luftcylinder, der er yderst driftsikker som fødevarepumpe. Luftcylinderen er både renere og mere hygiejnisk end en hydraulisk cylinder, da den ikke udskiller forurenende væske. Det gør den særligt hensigtsmæssig til fødevareproduktion.  

Granzows vision er at være kendt for vores høje kompetence, kvalitet og værdiskabende løsninger – der sikrer vores kunder høj driftsikkerhed og god økonomi.

Vi er også blandt de førende i Danmark, når det gælder levering af en vakuumpumpe.

Ønsker du at købe specielle fødevarepumper til yderst skånsom og hygiejnisk pumpning, få oplyst priser, høre om aktuelle tilbud eller finde en forhandler nær dig – så kontakt Granzow A/S direkte på 43 20 26 00 eller info@granzow.dk.

 

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Steen Rasmussen, Distriktschef Vakuum

Tlf.: 43 20 26 87 | Mobil: 30 17 78 61 | E-mail: sra@granzow.dk

 

Martin Pejtersen, Produktchef Vakuum/Flowtechnology

Tlf.: 43 20 26 76 | Mobil: 30 17 78 60 | E-mail: mp@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}