Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Klimaforandringer, grøn energi, bæredygtighed – ord, der er på alles læber. Lønsomme løsninger til industrien er måske ikke altid synonymt med de grønne buzzord, jeg netop har opstillet, men hos Granzow besøger vi dig gerne og laver logninger af dit trykluftsystem, så du får indsigt i hvor du kan optimere.

Stigende inflation, eksplosive energipriser og de stigende renter sætter dagsordenen i disse dage. Vi ved hvor dyrt det er blevet at have en produktion eller lignende i gang.
Værd at tage med er den potentielle energitilskud du kan få til din investering, hvis du kan påvise en energibesparelse ved omægning af din installation.

Nedenfor har vi samlet et overblik over, hvor din virksomhed kan spare penge.

Lækagesporing giver store besparelser

Vidste du, at lækagesøgning er en af de mest lønsomme og hurtigste metoder at anvende, når det gælder energibesparelser i et trykluftsystem?

Lækager udgør cirka 20-30% af det samlede energiforbrug på en arbejdsplads. Invester du i lækagekontrol, så vil du allerede kunne se et afkast i løbet af 3-6 måneder.

Har du taget højde for genvinding af varme fra din kompressor?

Op til 90% af den elektriske energi omdannes til kompressionsvarme og ledes væk via et kølemedium (luft, vand eller kølemiddel/olie).

BOGEs effektive løsninger betyder, at denne varme ikke blot går tabt, men kan bruges på en anden måde, såsom til opvarmning af brugsvand, kredsløbsvand eller processtøtte.

BOGE leak stop tilkobling til dit trykluftsystem

Der forekommer utætheder i alle trykluftsystemer. Om det er ved rør- og slangeforbindelser, defekte float traps eller andre svage led. Men har du en stor fabrik, hvor du til tider slukker for dit trykluftsystem, så kan du spare et svimlende beløb ved at anskaffe dig BOGE leak stop.

Hold trykket konstant i din kompressor med vores Pressure safe

BOGE's trykvedligeholdelsessystem sikrer, at der opbygges konstant tryk efter kompressorens hvileperioder. Det forhindrer overbelastning af behandlingskomponenter og sikrer konstant trykluft niveau under drift.

Få rådgivning af Granzow A/S

Kontakt os i dag og lad vores eksperter undersøge hvor din virksomhed kan opnå store energibesparelser. Vi besøger dig gerne og laver logninger af dit trykluftsystem, så du får indsigt i, hvor du kan optimere.

Værd at tage med er den energitilskud du kan få til din investering, hvis du kan påvise energibesparelse ved omlægning af din installation.

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Klimaforandringer, grøn energi, bæredygtighed – ord, der er på alles læber. Lønsomme løsninger til industrien er måske ikke altid synonymt med de grønne buzzord, jeg netop har opstillet, men hos Granzow...

Den lille grønne bog om trykluft

Den lille grønne bog om trykluft

Granzow A/S har udgivet trykluftkompendiet "Den Lille Grønne", som gennemgår trykluften fra A til Z. "Den Lille Grønne" henvender sig til personer. som ønsker en grundlæggende viden om trykluft...

Forskellen på olier, fedt og smøremidler til vakuumpumper

Forskellen på olier, fedt og smøremidler til vakuumpumper

Opdag hemmeligheden bag en gnidningsfri ydeevne og optimer din vakuumpumpes potentiale med vores spændende guide til smøremidler. Her finder du et online værktøj til at vælge den ideelle olie for ultimativ ydeevne og de produkter du kan bestille hos os.