KOMPRESSOR UDVALG

TRYKLUFTSKOMPRESSOR

Her kan du læse om hvad vi kan levere indenfor trykluftskompressor, og hvordan du kan hente den viden du mangler.

Trykluft er komprimeret luft, som anvendes til, at overføre energi til maskiner og værktøj. Arbejdstrykket genereres her af en trykluftskompressor.

Eksperter i tryk

Granzow A/S giver dig det du har brug for, når en opgave med trykluft skal klares. Her findes alt til trykluftskompressor og trykluftstilbehør, som passer til din virksomhed.

Granzow A/S er leveringsdygtig når det gælder trykluftskompressor. Vi står klar til at hjælpe dig, når kompressorerne trænger til en udskiftning, eller hvis du mangler rådgivning om hvilke løsninger der passer bedst til dig og din virksomhed.

Vores mission er, at bidrage til rentabel vækst for vore kunder, og derfor ønsker vi også at rådgive om hvilke løsninger, der kan bidrage mest i din virksomhed.

Granzow kan levere alt når det gælder trykluft, lige fra lægekagesøgning, diverse trykluftanlæg eller blot en grundlæggende viden omkring trykluft.

Varierende typer af trykluftsanlæg

Der findes forskellige typer, når man taler om lufttrykskompressor, det kommer an på hvilket behov du har. F.eks. kan en lufttryksstempel-kompressor bruges i den tunge industri, fordi stempelkompressor er designet til at være meget holdbar og effektiv.

Hos Granzow forhandles også skruekompressor, der fås med frekvensomformer, og som derfor sikrer optimeret drift og en høj belastningsgrad. Der findes også oliefrie kompressorer der gavner miljøet og kan vise sig, at være økonomisk besparende. Se evt. afsnittet omkring en grønnere løsning.

Trykluft for nybegyndere og de nysgerrige

Søger du en trykluftskompressor til hobby brug, men har svært ved at finde rundt i trykluftspumpe, trykluftscylinder og trykluftsbeholder? Hos Granzow, finder du "Den lille grønne om trykluft". Dette er et udgivet kompendium, som tager dig fra A-Z hvad angår trykluft.

For at bestille kompendiet, skal du blot kontakte en af vores sælgere eller vores servicechef på mailadressen thp@granzow.dk. Her kan du bestille kompendiet i trykt form, eller som PDF.

Så hvis du ønsker en grundlæggende viden omkring trykluft, så er dette kompendium et godt valg for dig. Den opdateres, løbende, til de lidt mere erfarne brugere. 

Brug os, når du vil være sikker på, at du får ordentlig service af dine:

Vi står altid klar til at rykke ud og give gode råd, som gør hverdagen nemmere for dig.

Kontakt Granzow A/S på telefon 43 20 26 00 inden for normal arbejdstid eller på telefon 70 13 26 00 ved akut behov uden for arbejdstid.

Du kan få endnu mere viden om trykluftkompressor her

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Niels Rasmussen, Distriktchef Kompressorer Sjælland

Mobil: 30 17 78 37 | E-mail: nr@granzow.dk

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}