KOMPRESSOR UDVALG

SKRUEKOMPRESSOR

Hvordan virker en skruekompressor?

En skruekompressor består af to roterende skruer, som komprimerer luften. De er i forskellige størrelser, men passer til hinanden perfekt. Da vores skruekompressorer alle er oliekølet, sikrer de optimeret drift og tåler høje belastningsgrader.

Hos Granzow kan du vælge mellem Danmarks mest komplette serier af skruekompressor fra anderkendte producenter som BOGE og Compair, som er din garanti for, at kompressorerne lever op til industriens krav. Vi er førende inden for trykluft, som sikrer den bedste kvalitet, driftsikkerhed og lave omkostninger gennem hele skruekompressorens levetid.

Leder du efter skruekompressor priser - vi har kompressorer til ethvert behov.

Oliefri eller Oliesmurt skruekompressor?

Alt afhængigt af hvilken skruekompressor du har brug for, kan vi tilbyde forskellige modeller af oliefrie og oliesmurte skruekompressor.

Blandt vores udvalg kan du finde:

  • Oliefri skruekompressor BOGE SO serien
  • Oliefri skruekompressor BOGE BLUEKAT serien
  • Oliefri skruekompressor Compair D15H-D110H SR
  • Oliesmurt skruekompressor BOGE S OG C serien.
  • Oliesmurt skruekompressor Compair LS04-22

Du kan se hele vores udvalg af skruekompressorer og hvad en skruekompressor pris er her.

Har du brug for hjælp eller vejledning til, hvilken type skruekompressor du har brug for? Så kontakt os på telefon 43 20 26 00 eller mail info@granzow.dk og hør mere om vores modeller.

Serviceaftale på din skruekompressor

Ud over at du altid kan finde en skruekompressor, som matcher dit behov, så kan du tegne en serviceaftale, som garanterer dig en sikker drift og fritager dig for uforudsete serviceudgifter de næste 10 år. Kontakt os for at høre nærmere.

Vi har også en minikompressor, hvis du har brug for et mindre tryk.

Kontakt os via vores formular, telefon eller mail hvis du har brug for råd og vejledning - Find kontaktoplysninger. Vore medarbejdere er topkvalificerede kompressor-eksperter.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}