FLUIDFORCE SCREW OIL BLÅ 20L

Varenr.:  

120SCWOBG2-20

Fluidforce screw warranty olie på 20 liter
Olie til påfyldning af skruekompressorer.
Autoriseret forhandler af CompAir.

 • 120SCWOBG2-20
 • FLUIDFORCE SCREW OIL BLÅ 20L
 • SCWOBG2-20
5.310,00 kr. InStock
6.637,50 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

CompAir 4000 timers smøremiddel på 20 liter.
Begrænsing: Bør ikke bruges til stempelkompressorer.

 

Fluidforce screw warranty oil er en kraftig smøreolie, der er beregnet til en bred vifte af kompressor-typer, som kører over 2000 timer om året.

CompAir Fluid Force er udviklet til at modstå dannelsen af aflejringer på roterende komponenter i skruekompressorer for at opretholde fremragende indre overfladerenhed, især i olie/luft-separator systemer. Med mange års succesfuld påføring hjælper CompAir Fluid Force med at give effektiv beskyttelse af indvendige metaloverflader mod korrosion og slid. Den indeholder et avanceret askefrit anti-slidsystem, der hjælper med at forlænge levetiden af kritiske dele.

CompAir Fluid Force er designet til at give hurtige luftudslip uden overdreven skumdannelse for at give problemfri drift. Derudover har CompAir Fluid Force fremragende vandseparationsegenskaber, der hjælper med at sikre kontinuerlig effektiv drift af kompressoren, selv ved tilstedeværelse af kondensat.


Fluidforce Screw Oil på 20 liter fra Hydrovane er en højkvalitets smøreolie, som er specielt designet til at opretholde optimal ydeevne af skruekompressorer. Olien er fremstillet af højkvalitets syntetiske baseolier og avancerede additiver, der sikrer en overlegen beskyttelse mod slid og nedbrydning.

Smøreolien er specielt formuleret til at modstå høje temperaturer og lave temperaturer, som genereres af skruekompressorer. Fluidforce Screw Oil er designet til at reducere friktion og slid i alle dele af kompressoren og forbedrer samtidig effektiviteten af ​​smøringen. Olien er også formuleret til at modstå skumning, hvilket sikrer en stabil smøring og reducerer risikoen for overophedning.
Samlet set er Fluidforce Screw Oil på 20 liter fra Hydrovane en højkvalitets smøreolie, som er specielt designet til at opretholde optimal ydeevne af skruekompressorer. Olien sikrer en overlegen beskyttelse mod slid, nedbrydning og korrosion og reducerer samtidig friktion og slid i alle dele af kompressoren.

Brug for hjælp?

Specifikationer

Type Kompressor
Mængde i ml. 20000
Weight 20,1

Brandbeskrivelse

 • Vil du have Premium og innovation i topklasse, så vælger du brandet CompAir.

  CompAir er en verdensomspændende anerkendt producent af kompressorer og trykluftløsninger, der sætter standarden for innovation, ydeevne og pålidelighed. Med mere end 200 års erfaring i branchen tilbyder CompAir et omfattende udvalg af produkter og løsninger, der er designet til at opfylde de højeste krav til effektivitet, pålidelighed og kvalitet.

  Med mærket CompAir tilbyder vi et bredt udvalg af kompressorer og trykluftløsninger, der kan opfylde en bred vifte af industrielle behov. Alt fra oliesmurte- og oliefrie kompressorer, skruekompressorer, stempelkompressorer til kompressorolier og tilkobling af CompAirs smart flow management system for maksimal ydelse af driften.

  Men det er ikke kun CompAirs produkter, der gør dem til en førende producent i branchen. Som en innovativ og miljøbevidst virksomhed er CompAir engageret i at levere bæredygtige og energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at reducere deres omkostninger og CO2-aftryk.
   

  Hvorfor vælge CompAir oliesmurte- eller oliefrie kompressorer?

  Virksomheden har været på forkant med luftkompressor teknologi i mange årtier. CompAirs gennembrudsteknologier, såsom Ultima, hjælper dig med at nå FN’s bæredygtighedsmål med energieffektive og oliefrie kompressorer, der giver lavere miljøpåvirkning.


   
  Hvis du skal bruge en oliesmurt- eller oliefri kompressor, vil vi anbefale CompAir af følgende grunde:

  • Innovativt design, der sikrer dig lavere energiforbrug.
  • Særlige produktlinjer, udviklet til LifeScience til, når den mindste smule olie er uacceptabel.
  • Minimal vedligeholdelse. (Eksempelvis har den gearløse centrifugalkompressor, Quantima ingen olie, ingen mekanisk kontakt eller slitage).
  • Maksimal levetid
  • Minimalt energibrug

  Ved at vælge CompAir får du altså en kompressor, som sikrer dig maksimal performance samtidigt med lavt energiforbrug og minimal vedligeholdelse.

 • https://www.compair.com/en-dk/