Oliefri kompressor m. tørrer 1,47kW 120R-40BQ3

Varenr.:  

270120R-40BQ3

Oliefri kompressor med tørrer
40 L Reciever volume
Støjniveau på 79 dB
Luftstrøm på 128 l/min ved 5 bar, 111 l/min ved 7 bar og 104 l/min ved 8 bar.

 • 270120R-40BQ3
 • OLIEFRI KOMPR. M.TØRRER 1,47KW
 • 1203560
64.839,00 kr. OutOfStock
81.048,75 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

120R Serien er ideel til plug-n-play laboratorier, medicinske, tandlæger, gasgenerering, udlevering af drikkevarer og andre applikationer, hvor støj og lang levetid er nøglekrav. 

JUN-AIR 120R-40B har få bevægelige dele, som er med til at reducere støj, vibrationer samt slitage. Det reducerede støj- og vibrationsniveau gør det muligt for dig at placere kompressoren direkte på brugsstedet uden at det er til stor gene.

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 120 l/min
Lydniveau 79 dB
Beholderstr. 40 l
Weight 0

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com