Oliefri kompressor 120R 230V/50HZ 1,47kW

Varenr.:  

270120R

Den nye 120R Rocking piston air compressor fra GAST.

Leverer højere luftstrøm hurtigere og med mindre energiforbrug end øvrige modeller på markedet.
 • 270120R
 • OLIEFRI KOMP. 230V/50HZ 1,47KW
 • 120R689-P101M-N800NX
16.805,00 kr. InStock
21.006,25 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Den nye 120R udstråler hestekræfter. Den er robust, pålidelig og et af de mest kraftfulde stempelkompressor på markedet.

Den er bygget til at opfylde dit pneumatiske krav i et mindre fodaftryk, samtidig med at den leverer lang levetid med enestående ydeevne og i øvrigt sænker dine samlede ejeromkostninger.
 

 
 
 
Fordelene ved Gast 120R kompessoren:
 • Mere luft ved tryk med mindre forstærkertræk (AMP draw)
  Gast 120R leverer en luftstrømskapacitet på op til 12 cfm og et tryk på op til 145 psi og gør det ved at bruge mindre energi - du får højere ydeevne i en Gast-luftkompressor, der koster mindre at køre.
 • Opfylder større trykkrav på mindre plads
  Gast 120R er mere kraftfuld, men alligevel mindre og lettere, end nogen anden tilgængelig tocylindret vippestempel luftkompressor.

 • Muligheden for at udskifte flere mindre kraftige stempelkompressorer med en enhed
  2 HK Gast 120R opfylder pneumatiske krav hurtigere end flere kompressorer gør. Som en vippestempel kompressor, der både kan lodde og drive, med færre komponenter at vedligeholde, leverer Gast 120R luftkompressoren højere ydeevne med lavere samlede ejeromkostninger.

 • Standarden for superior kvalitet
  Produkterne fra Gast er kendt for deres høje ydeevne, lavere samlede ejeromkostninger samt pålidelighed, holdbarhed og den lange levetid, hvilket du også får med deres 120R stempelkompressor.

Med færre bevæglige dele og tætning er kompressoren særdeles nemmere at vedligeholde og servicere end andre stempelkompressorer.
Gast 120R har et justerbart beslag, så den kan installeres på forskellige monteringsfodspor - hvilket gør den til en simpel drop-in erstatning for tidligere generationer af luftkompressorer.

Kompressoren opfylder UL 1450 og UL 60601-1* lovgivende standarder.
Gast 120R vippestempelkompressoren er blevet inspiceret og testet for at opfylde de strengeste sikkerhedskrav til medicinsk udstyr - du kan specificere den med tillid.

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 141 l/min
Lydniveau 75 dB
Højde 322 mm
Weight 0

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com