VENTILER

Magnetventiler


Få magnetventiler i alle størrelser


Granzow forhandler magnetventiler i den bedste kvalitet. Med vores magnetventiler får du ventiler, der aktiveres af en elektromagnet og kan, alt afhængig af designet, skiftes nemt og hurtigt. Vores eksperter vil kunne rådgive og vejlede dig og din virksomhed i det store udvalg af magnetventiler.

Ikke to typer styring er ens. Derfor har vi selvfølgelig altid den magnetventil, der er målrettet lige det behov, din virksomhed måtte have. Vi tilbyder vores kunder magnetventiler fra enten tovejs eller vores flervejs magnetventilserie fra Lucifer.

Tovejs modellerne er allround magnetventiler, som har en stor kapacitet og høj tryk-variation, mens flervejs magnetventilerne giver dig mulighed for at vælge imellem en 2-2, 3-2 eller 5-2 komplet magnetventilserie, som passer til alle former for styringer.

Vi leverer magnetventiler i alle størrelser, og du kan blandt andet se vores store udvalg her på siden.

Du kan også læse mere om vores udvalg af skårsædeventiler her.
 

Kvalitet der holder i mange år


Granzow er en af Danmarks førende leverandører af automatikprodukter. Vi forhandler et stort udvalg af udstyr til trykluft, vakuum og pumper, herunder vores meget efterspurgte magnetventiler. Vi opfylder kravene til moderne ventiler ved at levere produkter, der går mod mindre spænding (24 V DC), og som har et lavt strømforbrug.

Granzow A/S har over 80 års erfaring på det industrielle marked. Vi er bredt anerkendt i branchen for at levere hydraulik og pneumatik produkter i en så god kvalitet, at de holder i mange år ude i industrien.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du søger andre ventiltyper.

Vi håndplukker komponenter efter dine ønsker og behov. Derudover har vi stor erfaring i at levere skræddersyede løsninger på ventiler i alle former og modeller til vores kunder. Du får derfor altid den bedste kvalitet og service, når du vælger os som din leverandør af ventiler.
 

Professionel rådgivning om magnetventiler


Ved at vælge Granzow som leverandør af din virksomheds magnetventiler, sikrer du, at I bruger de bedste produkter fra dansk industri. Vores eksperter har håndplukket de bedste magnetventiler – og kan give dig en god og professionel rådgivning om, hvilke ventiler du skal vælge til din virksomhed. Du slipper således for, selv at skulle gennemskue, hvad der er den bedste ventil til dit behov.

 

Magnetventiler

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 20 26 00 eller på info@granzow.dk, vi sidder klar ved telefonerne og tasterne.

Du kan også sende os en besked nedenfor og høre mere. 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}