VAKUUM

Centralvakuumanlæg


Granzow har kvalitetskomponenter til dit centralvakuumanlæg


Et centralvakuumanlæg består af en række forskellige komponenter, og hos Granzow forhandler vi med dem alle. Vi har således vakuumpumper, ventiler, læksøgningsudstyr, etc. til at skabe et effektivt og driftssikkert centralvakuumanlæg.

I diverse industrivirksomheder, samt i landbrugssektoren, indgår centralvakuumanlæg i dag i højere og højere grad i produktionsprocesserne. Det skyldes, at et centralvakuumanlæg giver en række fordele.

De forskellige komponenter, der er del af det samlede anlæg, kan sammensættes og kombineres på forskellige måder. Du får således en mere fleksibel produktion, da du ender ud med lige præcis det produkt, der passer til dine behov.

Vi leverer også et bredt udvalg af fødevarepumper til industrien.
 

Fordele ved centralvakuumanlæg


En præcis dimensionering af anlægget er med til at skabe en effektivisering i produktionen, hvilket både kan medføre økonomiske og energimæssige besparelser.

Du kan læse mere om vores enkelte produkter her.

Granzow fremstår i dag som en af Danmarks førende leverandører af udstyr og service til blandt andet trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter, og du er dermed garanteret høj kvalitet, hvis du vælger vores løsninger.

Vi fører også en bred vifte af kvalitetsmærker inden for trykluftværktøj samt fittings og tilbehør.

Du kan kontakte Granzow på telefon 43 20 26 00 eller på info@granzow.dk, hvis du har spørgsmål omkring centralvakuumanlæg.  Vi sørger for, at du får den rette rådgivning.

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Martin Pejtersen, Produktchef Vakuum/Flowtechnology

Tlf.: 43 20 26 76 | Mobil: 30 17  78 60 | E-mail: mp@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}