SPRÆNGPLADER

Sprængplader

Sprængplader og sprængpaneler anvendes i et væld af industrier. I både centrifuger, tryktanke, ja selv i elevatorer og Dankort-automater finder man sprængplader.

Granzow har mange års erfaring med sprængplader og sprængpaneler, og den rigtige håndtering af dem.

Vi forhandler sprængplader produceret af BS&B, der siden starten i 1931 har været verdensførende leverandør af sprængplader. Dermed er du sikret et produkt, der virker hurtigt og nøjagtigt og som trækker på mange årtiers erfaringer fra industrien.

Hvis sprængplader installeres korrekt på det valgte sted, er de i teorien 100 procent vedligeholdelsesfri, dog forudsætter det, at de vedligeholdes og drives efter de givne forskrifter.

Du kan læse meget mere om vores udvalg af sprængplader på linket her.

 

Højeffektive Sprængplader
 

Sprængplader, centrifuger og tryktanke 

Hos Granzow bestræber vi os på at være den førende leverandør af udstyr og service inden for trykluft, automatik, vakuum og pumpeteknologi. Vi er kendt for vores høje kompetence, kvalitet, og nyskabende løsninger, der sikrer vores kunder høj driftssikkerhed og god økonomi.

Vi leverer også udstyr og service til trykluft.

Har du brug for hjælp eller vejledning til, hvilke typer sprængplader du har brug for, så kontakt os på telefon 4320 2600 eller mail:info@granzow.dk.

Vi kan også klare en kompressor til ethvert behov.

Kontakt medarbejder for nærmere information

Henrik Thoby, Produktchef Automatik

   3017 7850   |      ht@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}