PUMPER

Vakuumpumpe


Granzow er blandt de førende i Danmark, når det gælder levering af vakuumpumper


Vi forhandler mange typer vakuumpumper fra producenter som bl.a. Gast og Leybold. Derfor kan vi dække en lang række af behov og tilbyde dig den bedste kvalitet og service, fra vores leverandører, der alle er certificerede efter relevante standarder.

Skal du bruge en grov-vakuumpumpe, en tørtløbende membran-vakuumpumpe, så har Granzow altid et stort udvalg af forskellige vakuumpumper.

Når du skal bestille en vakuumpumpe, kan du bl.a. vælge: 

  • Fin eller grov vakuumpumpe 
  • Tørtløbende vakuumpumper, membran-vakuumpumper og skrue-vakuumpumper
  • Kolbe-vakuumpumper
  • Roots-vakuumpumper
  • Oliediffusionspumper med ultimativt vakuum ned til 0,0000001 mbar. og kapacitet på 3000 til 50000 l/sek.

Dertil kan du blandt andet vælge:

  • Små tørtløbende grov vakuumpumpe fra Gast
  • Små membranvakuumpumper fra Gast

Du kan læse mere her på hjemmesiden om de enkelte produkter og finde den rette vakuumpumpe til dine behov. Fx er vores finvakuumpumper en serie af oliemættede lamelvakuumpumper med ultimativt vakuum ned til 0,0005 mbar og kapaciteter fra 1,5 til 65 m³/timen. Du kan også finde tilbehør som vakuumpumpeolie.

Du kan læse mere om de enkelte produkter her og finde den rette vakuumpumpe til dine behov.
 

Bestil vakuumpumpe fra en førende leverandør

Vil du have den rette pumpe, som bidrager til høj driftsikkerhed og god økonomi?

Hos Granzow er vi kendt for vores høje kompetence, kvalitet og nyskabende løsninger, som er vejen til sikker drift og økonomiske løsninger. Vakuumpumper bliver brugt inden for mange forskellige industrier, og hvilken model, du skal vælge, afhænger helt af den individuelle situation. Derfor kan du altid spørge en af vores medarbejdere, inden du bestiller, så du får den bedst mulige pumpetype til dine behov.

Har du spørgsmål i fodhol til vores vakuumpumper eller andre produkter, er du meget velkommen til at ringe til os på 43202600 eller sende en mail på info@granzow.dk. Vi gør, hvad vi kan, for at du får den rigtige vakuumpumpe.

Her på hjemmesiden kan du også under hver vare klikke på ’Kontakt en medarbejder’ og få kontaktinformation på en af dem, som har særlig ekspertise på netop dette produkt.
 

Om Granzow

Granzow A/S er en af Danmarks førende leverandører af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde inden for trykluft.

Granzow A/S's historie går langt tilbage med stolte traditioner i gennem næsten 80 år. Det startede i 1935 da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab(KTS), og allerede året efter blev der udarbejdet en kontrakt med forhandling af BroomWade. KTS voksede støt årene frem, og Ernst Granzow blev kendt som en mand med sans for markedsføring.


KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Steen Rasmussen, Distriktschef Vakuum

Tlf.: 43 20 26 87  | Mobil: 30 17 78 61 | E-mail: sra@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}