ØVRIGE

Termostater

Granzow A/S har stor erfaring inden for industrielle produkter

Hos Granzow A/S har vi siden 1935 leveret industrielle løsninger til alle vores kunder. Vores mål er at være den førende leverandør inden for kompressor-, automatik-, vakuum- og pumpeteknologi. Vi leverer udelukkende værdiskabende produkter i høj kvalitet, udført med stor ekspertise. Det er vores kunders sikkerhed for driftssikre produkter, der holder.

 

Termostater til mange formål

Hos Granzow A/S tilbyder vi industritermostater til forskellige formål. Vores FEMA industritermostat kan bl.a. benyttes til:

  • Luft
  • Gas
  • Damp

Vores industritermostater er udstyret med DIN stiktilslutning og har en skala med tydelig visning. Der er stor forskel på, hvad industrieltermostater kan udføre. Hvis du er i tvivl eller mangler vejledning om, hvilket produkt, der vil være det ideelle for dig, så står vores medarbejdere klar til at guide dig igennem vores udvalg af produkter.

Læse mere om de vigtigste tekniske informationer for termostater her.

Hos Granzow A/S arbejder vi på at forbedre miljøet mest muligt. Energioptimering er en af vores vigtigste opgaver, og det afspejles derfor også på vores produkter. Vi følger udviklingen tæt og kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger til dine behov.

 

Vi tilpasser os efter dine behov

Granzow A/S tilbyder serviceordninger med overvågning af dine komponenter og hurtig udrykning i hele landet. Med en serviceaftale hos os slipper du for uhensigtsmæssige standardløsninger, for vi tilpasser os nemlig dine behov. Dette sparer dig for mange omkostninger i forbindelse med vedligeholdelsen af dine komponenter.

Skulle der opstå et uheld med en af dine komponenter, står vi klar til at rykke ud og løse problemet for dig. Det er din sikring for, at skaderne bliver mindst mulige. Vores serviceafdeling kan kontaktes døgnet rundt.

Hos Granzow A/S leverer vi kun produkter, vi selv ville benytte, og som er af den absolut bedste kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder. Vi garanterer, at vi også kan finde det helt rigtige automatiske produkt til dig. 

Læs mere om vores rådgivning og service her.

Kontakt os for spørgsmål eller køb af din næste termostat

Lad Granzow A/S rådgive dig om dine næste termostater. Vores store erfaring gør, at vi kan sikre det produkt, der passer dig bedst. Hvis du har spørgsmål vedrørende nogle af vores mange andre produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores fagligt dygtige medarbejdere sidder klar på tlf. 43 20 26 00 eller på mail info@granzow.dk.

Termostater

 

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Niels Rasmussen, Distriktchef Kompressorer Sjælland

Mobil: 30 17 78 37 | E-mail: nr@granzow.dk

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}