ØVRIGE

Pressostat kompressor

Kvalitetssikrede pressostat kompressor og mange andre produkter

Vi sætter en stor ære i at kvalitetssikre vores produkter og kun sælge varer af højeste kvalitet. Derfor er vores kompressor reservedele fra professionelle leverandører som eks. Hydrovane, Boge, Jun-Air, Compair, Solidair m.fl. Hos Granzow A/S er vi blandt de førende på markedet, når det gælder levering af trykluftskompressorer og reservedele i Danmark. Hos os finder du et stort sortiment af automatikprodukter som pressostat kompressor, udstyr til trykluft, vakuum og pumper.

Se hele vores store udvalg i vores nye webshop.

Modulopbygget serie

Vi har inden for pressostater en modulopbygget serie til brug i industrien. Vi tilbyder forskellige versioner og fører et bredt udvalg af industripressostater og termostater. Der er forskel på, hvor stort tryk de forskellige modeller kan holde til og om de er justerbare eller ikke-justerbare. Blandt de forskellige modeller er det laveste tilladte tryk 1 bar, mens det maksimalt højeste tryk er 130 bar. Vores serie er godkendt til gas og til aggressive væsker. Vores Fema Pressostater bliver altid leveret i ATEX godkendte versioner – både som trykkapslet og som egensikker EEXia.

Vores brede udbud af industripressostater hos Granzow A/S er kendetegnet ved, at vi benytter robuste og præcise produkter, som har en lang levetid. Handler du hos os får du et produkt, som holder langt ud i fremtiden. Desuden yder vi planlagt service på en kompressor efter modeltype og behov. Granzow A/S er jeres garanti for, at jeres kompressorer kører stabilt og bliver efterset, så de kan holde i mange år.

Eksperter i pressostat til kompressor

En pressostat, også kaldet en trykafbryder, er en elektrisk kontakt som er styret af væske- og lufttryk. Den bruges til at kontrollere mange af hverdagens apparater, fx vaskemaskiner, hvor pressostaten er udstyret med en form for sejl, som påvirkes af tryk. På den måde lukkes der for kredsløbet, når der kommer væske eller luft mod sejlet. Sagt på en anden måde, så sker det ved et bestemt tryk at pressostaten enten aktiveres eller deaktiveres. Trykafbryderen kan indstilles, så når det indstillede tilkoblingstrykket nås, så påvirkes kontakten i trykafbryderen. Dens funktion er fx at sende strøm ud til en elmotor eller modsat, afbryde strømmen for at stoppe den.

Et klassisk eksempel på en trykluftafbryder er, når en on/off alarm i et fly lyser, hvis kabinetrykket skulle falde. Eller at en lampe lyser i en bil pga. fald i hydraulik tryk, fx hvis olietrykket er for lavt.

Granzow A/S – mere end bare trykluft

Hos Granzow A/S er vi specialister inden for kompressorer, både i forbindelse med salg og reparation. Hvad end du ønsker at købe eller lease en kompressor, så står vi klar til at hjælpe – du er kommet til det helt rette sted. Vi ved at sikker og stabil drift er af højeste vigtighed for vores kunder. Derfor tilbyder vi landsdækkende 24-timers service i tilfælde af nedbrud af vores kompressorer. Vi er klar ved telefonen hvis du ønsker hjælp og vejledning – ring gerne på 43 20 26 00.

 

 

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}