ØVRIGE

Lækagesøgning

Få den helt optimale lækagesøgning på jeres trykluft

Det kan være vanskeligt at styre sine trykluftssystemer, da hver eneste handling der foretages påvirker systemet i mere eller mindre grad.

Men med et samlet overblik fra Granzows lækagesøgning kan I opnå energibesparelser og få udbedret eventuelle lækager, der måtte opstå i jeres trykluftssystem. Vores lækagesøgning undersøger nemlig alle de parametre, der har indflydelse på, hvordan jeres trykluftssystemer fungerer.

Lækagesøgning trykluft – jeres vej til den optimale drift

Med vores lækagesøgning følger også optimeringssoftware, der giver jer det perfekte værktøj til at håndtere de fejl, en lækagesøgning måtte finde.

Vi kan også gennemgå jeres tryksystemer for lækager, med helium læksøgning.

Hos Granzow benytter vi lækagesøgning fra LEAQS, der kan hjælpe dig med at få fuld kontrol over forbruget, tryk og dugpunkter ved at installere overvågning enten midlertidig eller på permanent basis. LEAQS systemet er verdens mest brugte system til lækage management, med tæt på 8000 dokumenterede projekter. Derfor får I med deres overvågning og måling den bedste omkostningskontrol på markedet.

Hvad koster ”små” lækager?

Dit totale lækageniveau består af en mængde små lækager. Man kan nemt blive overrasket over omkostningen og den trykluftsvolumen, som lækker fra det der betegnes som ”små” lækager. Få missede lækager indebærer mistede besparelser. Derfor bliver den rette teknik og metodik altafgørende for at opnå et optimalt resultat.

Hvad koster lækagen per måned og år?

Trykluft er dyrt – det ved de fleste virksomheder, men hvor dyrt er det egentligt? Tabellen nedenunder viser besparelsespotentialet baseret på 20% lækage med en omkostning på 15 øre pr. kubikmeter, 24 timers drift 365 dage om året. De fleste virksomheder har et lækageniveau på 20 – 30 %.   

Så ønsker du at høre mere om, hvordan du med den rette lækagesøgning kan reducere dit trykluft forbrug og CO2-udledning, så kontakt Granzow og høre om, hvordan vi kan implementere LEAQS lækagesystem i netop jeres virksomhed.

Ernst Weis Hansen er navnet på vores LEAQS-ekspert, og han kan træffes på telefon 30 17 78 54, eller info@granzow.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer videre med jeres lækageudfordringer.

Vi forhandler også et bredt udvalg af kvalitetskomponenter til dit centralvakuumanlæg.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}