ØVRIGE

En mere grøn løsning

Hvis du har styr på hvordan kompressoren fungerer, men søger en mere grøn løsning, så kan Granzow tilbyde forskellige løsninger på området.

Her kan du læse om spørgsmål vedrørende energioptimering og miljøbesparing, når du benytter dig af trykluft.

Jeg har styr på kompressoren, men ønsker en mere grøn løsning

Hvis du, som virksomhed, er på udkig efter en miljøbesparende kompressor, så kan du med fordel vælge en oliefri kompressor.

Problemet ved en oliesmurt kompressor er, at luften her altid indeholder en smule olie, og hvor bare én dråbe kan have en ødelæggende virkning på udstyr.

Hos Granzow A/S prioriteres energioptimering, hvor der både tages hensyn til miljø og pengepungen.

Fordelen ved oliefri trykluft er, at du slipper for olieudskiller, vedligeholdelse i form af olietjek og olieskift, og en optimering af luftrenheden.

Hvis du mere er til det traditionelle valg, så tilbydes der også oliesmurte trykluftskompressorer.

Energibesparelse ved lækagesøgning på trykluftsinstallationen

Ved et yderligere ønske om energibesparelse, så anbefales et overblik fra Granzows lækagesøgning af trykluft.

En lækage, i form af en lille revne eller et hul, kan f.eks. medføre et større tab af trykluft. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du ved den rette lækagesøgning, kan reducere dit forbrug af trykluft samt dit CO2-udledning.

Du kan læse mere om vores lækagesøgning her

Udover en lækagesøgning trykluft, så distribueres der også lynkoblinger til trykluft, som er specielt designet til at kunne klare netop lækager, samt trykfald. Vores lynkoblinger til trykluft fungerer ved, at luftforsyningen afspærres når koblingerne adskilles.

Miljøet er vigtigt, men du skal også beskyttes

Et åndedrætsværn trykluft beskytter mod indånding af forurenet luft

Hvis åndemiddelluften er forurenet, kan det bl.a. give hoste, hovedpibe, allergi, eksem og infektioner. Trykluften skal derfor være af god kvalitet, da man indånder den trykluft, som tilføres åndedrætsværnet.

Som virksomhed, har du altså et ansvar for at sikre dine medarbejdere mod sygdom, og dette kan vi hjælpe med ved, at tilbyde målinger på kvaliteten af åndemiddelluft. Her arbejdes der i henhold til Arbejdstilsynets vejledninger.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker yderligere information om, hvordan vi kan gøre din arbejdsplads så sikker som mulig. Vi kan træffes på telefon 43 20 26 00. Vi har også en servicedøgnvagt, som du kan kontakte alle døgnets timer på telefon 70 13 26 00.

 

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}