KOMPRESSOR UDVALG

STEMPELKOMPRESSOR

Vælg en stempelkompressor til dit behov

Her hos Granzow kan du vælge blandt Danmarks mest komplette serier af kompressorer og køletørrere fra en lang række anerkendte producenter som fx Jun-Air, Zander, Boge og Compair.

Samtlige stempelkompressorer matcher alle industriens krav. Derfor kan du altid finde en stempelkompressor, som passer til dit behov hos os. Sammen med dit køb kan du tegne en serviceaftale, som garanterer dig en sikker drift og fritager dig for uforudsete serviceudgifter de næste 10 år.

Den rette stempelkompressor sikrer optimal drift

Vil du have optimal drift og lave omkostninger? Med vores komplette serier af stempelkompressorer fra forskellige producenter kan du finde den type skrue- eller stempelkompressor, som giver dig den mest optimale drift. Hos Granzow har vi en vision om at være førende inden for bl.a. trykluft.

Vi lægger vægt på høj kompetence, kvalitet og nyskabende løsninger, som sikrer en god økonomi såvel som høj driftsikkerhed for dig som kunde.  Når du vælger kompressorer fra vores store udvalg af kvalitetsprodukter, er du nemlig sikret lave omkostninger gennem hele stempelkompressorens levetid.

Stempelkompressorer i forskellige modeller

Inden for stempelkompressorer kan du vælge mellem vores modeller fra BOGE, som findes i både oliesmurte og oliefrie udgaver. Dertil kan vi tilbyde vores oliefri stempelkompressor K fra Piston. Dette er en fornyet serie af stempelkompressorer med den højeste virkningsgrad, elektronisk styresystem og fem års garanti.

Vælger du en oliefri kompressor fra K-serien, får du et produkt, som har:

  • Innovativt drive (stødstang princippet)
  • Præcis køleluft-guidance
  • Lav indvendig temperatur
  • Intens køling med lave temperaturer
  • Moderne og innovativt kontrolsystem
  • Og som er helt klar til at blive installeret

Med en oliefri stempelkompressor slipper du for at skulle tjekke olieniveau og fylde på. Du får således en effektiv drift med få omkostninger, når du vælger K-serien til en attraktiv pris.

Hos Granzow har du også mulighed for at købe kompressor reservedele fra en brugt kompressor. 

Læs mere om vores kompressorer her. 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning inden dit køb af stempelkompressorer? Så kontakt os på telefon 43 20 26 00 eller mail info@granzow.dk.

 

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}