KOMPRESSOR UDVALG

KOMPRESSOROLIE

Forskellige typer kompressorer betyder forskellige typer kompressor olie

Står du i den situation, at din kompressor mangler olie? Vi kan hjælpe dig. Granzow er en af landets førende leverandører af kompressorer og kompressortilbehør. Vi tilbyder derfor naturligvis også kompressorolie, så du kan få smurt din maskine og fortsætte driften. Vi har forskellige typer olie i vores webshop, og dit valg afhænger af, hvilken type oliesmurt kompressor, du har. Den rigtige olie bidrager med effektiv drift og kan tåle høje belastninger og temperaturer, samtidig med at den minimerer aflejringer.

Vi kan optimere din Jun-Air-kompressor med original Jun-Air olie, som har bedre smøring og har en fremragende oxidationsbeskyttelse. Den minimerer også slitage, hvilket giver din kompressor en længere levetid og færre vedligeholdelsesomkostninger. Vi tilbyder også kvalitetsolie fra FluidForce, som er velegnet, hvis du har en lamelkompressor. Vi har også olietyper til alle stempel og skruekompressorer.

Se vores udvalg af olie til kompressorer.

Ved du ikke hvilken kompressorolie, du skal bruge?

Er du i tvivl om, hvilken olie du skal bruge til din kompressor? Du skal ikke bekymre dig. Granzow har eksisteret i over 80 år og ønsker at kendes på høj kvalitet og værdiskabende løsninger. Vi har derfor yderst kompetente medarbejdere, som med ved lige præcis, hvad det er, du skal bruge. De er klar til at rådgive dig og finde frem til en løsning.

Vent ikke med at ringe til os på telefon 43 20 26 00, eller skriv en besked til info@granzow.dk.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret med vores seneste nyheder direkte i din indbakke.

Ønsker du en god serviceordning?

Hos Granzow kan du få service af dine kompressorkomponenter når som helst. Vores serviceafdeling har åbent døgnet rundt, og vi står klar til at rykke ud med det samme, hvis uheldet er ude. Vi ordner alle typer opgaver og udfører service på alle mærker. Vi har samarbejde med LEAQS, som er en lækagekontrol af dine systemer. Du kan derfor være sikker på, at din kompressor fungerer, som den skal og kører stabilt og problemfrit. Du modtager altid en detaljeret tilstandstandrapport efter vores servicebesøg, så du har et overblik over kompressorens tilstand. Du får altså sikkerhed i en serviceaftale hos os, som bliver skræddersyet til netop dig.

Hvis du har brug for hjælp, så ring til vores serviceafdeling på 43 20 26 00. Du vil blive henvist til en montør i dit område, hvis du ringer uden for normal arbejdstid. 

Kompressorolie

KONTAKT MEDARBEJDER FOR NÆRMERE INFORMATION

Steen Rasmussen, Distriktschef Vakuum

Tlf.: 43 20 26 87 | Mobil: 30 17 78 61 | E-mail: sra@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}