Ledige stillinger

Regnskabsassistent søges

Vi modtager ikke længere ansøgninger til denne stilling.

Om Granzow

Granzow A/S er en af Danmarks førende leverandører af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter. En effektiv samarbejdspartner fra projektering til installation, efterprøvning og efterfølgende service.

Granzow A/S’ historie går langt tilbage med stolte traditioner i gennem næsten 90 år. Det startede i 1935 da Ernst Granzow etablerede Københavns Trykluft Selskab (KTS), og allerede året efter blev der udarbejdet en kontrakt med forhandling af BroomWade. KTS voksede støt årene frem, og Ernst Granzow blev kendt som en mand med sans for markedsføring. 
 
Granzow har domicil i Glostrup & service filial i Løsning, har leveret og serviceret industri-kompressorer og industriel automation siden år 1935, har en bred og dyb produkt-portefølje via mange spændende agenturer samt har en landsdækkende service-organisation. 

Granzow A/S er bevidst om sin arv, men er i enhver henseende fulgt med tiden, og er på forkant med den fremtidige udvikling. Det er i dag en topmoderne virksomhed med fokus på energioptimering og stort hensyn til miljø og effektivitet. Virksomheden tilslutter sig FN's verdensmål, og bestræber sig på at tilbyde lønsomme og miljøvenlige løsninger til industrien.

Der er i dag cirka 30 medarbejdere tilknyttet virksomheden herunder serviceafdelinger i hhv. Glostrup og Løsning.