ULTIMA U110 oliefri skruekompressor

Varenr.:  

103U110RS-10WV1

Ultima 110 kW oliefri skruekompressor fra CompAir. 

Vi tilbyder hele Ultima-serien fra 75-160 kW. Kontakt os for skræddersyede tilbud eller professionel rådgivning.

 • 100% olie- og silikonefri komprimering - højeste niveauer af trykluftkvalitet
 • Højeste effektivitetsniveauer - lave driftsomkostninger
 • Markedets laveste støjniveau
 • Meget effektiv varmegenvinding
 • Nem installation - Ingen kanaler eller skakter kræves
 • Brugervenlig kompressorstyring
 • Fås med iConn fjernovervågning
 • 103U110RS-10WV1
 • ULTIMA U110RS-10WV1 WATER COOLED
 • A35003074

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

CompAir U110 totrins skruekompressor - Revolutionerende præstation og effektivitet

Den banebrydende U110 kompressor tilhører den innovative Ultima serie. 100% olie- og silikonefri komprimering. Den unikke konstruktion udnytter både en lavtryks- og en højtryks luftende med hver sin egen elmotor.

Se en video om Ultima - The future of oil-free compressor design.

 

Ultima's design forener den ultimative ydeevne med den ultimative effektivitet, samtidig med at den leverer en pladsbesparelse på 37% i forhold til en konventionel totrins oliefri kompressor.

Den revolutionerende vandkølet skruekompressor fra CompAir. Markedets absolut mest energivenlige og støjsvage skruekompressor, der kræver op til 25% mindre fodaftryk.

Serien kan aflevere kølevandet fra kompressoren op til 90 grader, som kan udnyttes til varmegenvinding med stor fordel og energibesparelse.

CompAir's U110 kompressor er ekstremt støjsvag med kun 64dB(A). Dette er en stor fordel for kunder, der ønsker at bruge kompressorer ved brugsstedet og eliminerer behovet for kompliceret og dyrt rørsystem, samtidig med at effektiviteten yderligere optimeres.

Kompressorerne består af to uafhængige elmotorer til regulering af hvert af de to kompressortrin, som giver en optimal ydelseskarakteristik. Kompressoren bruger kun 8 kW i aflastningsenergi.

Kompressorerne har ingen gear og serviceomkostninger er derfor reduceret ift. en traditionel skruekompressor. Kommer som standard frekvensreguleret og vandkølet.

Muligheder og tilvalg:

 • Styring: Profibus som tilvalg (Modbus som standard)
 • FAT test som tilvalg
 • HCR+ kontrolsystem for konstant afgangstemperatur på 90 grader ved alle drifttilstande.

Med Ultima er der et hav af muligheder samt tilvalg. Kontakt Granzow for en skræddersyet løsning der matcher dit behov

Ultima er den første vandkølede, oliefri kompressor på markedet, der er i stand til at udnytte varmegenvinding til opvarmning af procesvand op til 90 grader.

Ved at udnytte den overlegne konstruktion af det lukkede vandsystem kræver Ultima ingen luft til intern køling. Ultima behandler køleluften inden i kompressoren og afkøler den interne luft ved hjælp af en varmeveksler, hvorefter den cirkulerer via grundrammen rundt om kompressoren. Dette sikrer også, at ingen støv eller partikler kan komme ind i kompressorens indre. Som resultat heraf gøres installation nem, da der ikke er behov for at kanalføre overskudsvarmen. Kompressorrummet belastes minimalt termisk og støjmæssigt.

Det avancerede Delcos XXL kontrolsystem sikrer pålidelig drift og beskytter din investering ved kontinuerligt at overvåge de operationelle parametre, der er afgørende for en optimal og sikker drift.

PureCARE serviceplan:

PureCARE er en specielt designet serviceplan til CompAir's oliefri produktserie, der sikrer uafbrudt og uforurenet komprimeret luft. Hver PureCARE serviceplan tilpasses din specifikke anvendelse og inkluderer originale reservedele fra CompAir.

Ønsker du at kompressoren overvåges 24/7?

Med iConn er du ikke bare ét skridt foran - den forudser potentielle problemer, før de opstår, hvilket sparer dig tid og udgifter. iConn er en pålidelige monitoreringssystem, der sikrer, at din kompressor yder optimalt og effektivt drift, døgnet rundt.

Tekniske Specifikationer:

Effekt (kW): 110
Kapacitet (m3/min): 6.7 - 18.2
Tryk: 4 - 10 bar
Teknologi: Oliefri
Type: Variabel hastighed
Støjniveau (dB): 64 - 65
ISO 8573-1 Klasse Zero
iConn Enabled
Mulighed for luftkøling

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 65 dB
Weight 2,75

Brandbeskrivelse

 • Vil du have Premium og innovation i topklasse, så vælger du brandet CompAir.

  CompAir er en verdensomspændende anerkendt producent af kompressorer og trykluftløsninger, der sætter standarden for innovation, ydeevne og pålidelighed. Med mere end 200 års erfaring i branchen tilbyder CompAir et omfattende udvalg af produkter og løsninger, der er designet til at opfylde de højeste krav til effektivitet, pålidelighed og kvalitet.

  Med mærket CompAir tilbyder vi et bredt udvalg af kompressorer og trykluftløsninger, der kan opfylde en bred vifte af industrielle behov. Alt fra oliesmurte- og oliefrie kompressorer, skruekompressorer, stempelkompressorer til kompressorolier og tilkobling af CompAirs smart flow management system for maksimal ydelse af driften.

  Men det er ikke kun CompAirs produkter, der gør dem til en førende producent i branchen. Som en innovativ og miljøbevidst virksomhed er CompAir engageret i at levere bæredygtige og energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at reducere deres omkostninger og CO2-aftryk.
   

  Hvorfor vælge CompAir oliesmurte- eller oliefrie kompressorer?

  Virksomheden har været på forkant med luftkompressor teknologi i mange årtier. CompAirs gennembrudsteknologier, såsom Ultima, hjælper dig med at nå FN’s bæredygtighedsmål med energieffektive og oliefrie kompressorer, der giver lavere miljøpåvirkning.


   
  Hvis du skal bruge en oliesmurt- eller oliefri kompressor, vil vi anbefale CompAir af følgende grunde:

  • Innovativt design, der sikrer dig lavere energiforbrug.
  • Særlige produktlinjer, udviklet til LifeScience til, når den mindste smule olie er uacceptabel.
  • Minimal vedligeholdelse. (Eksempelvis har den gearløse centrifugalkompressor, Quantima ingen olie, ingen mekanisk kontakt eller slitage).
  • Maksimal levetid
  • Minimalt energibrug

  Ved at vælge CompAir får du altså en kompressor, som sikrer dig maksimal performance samtidigt med lavt energiforbrug og minimal vedligeholdelse.

 • https://www.compair.com/en-dk/