BOGE SLF 51-3 skruekompressor 37 kW 8 bar

Varenr.:  

165SLF51-3-08S

BOGE oliesmurt SLF 51-3 skruekompressor 

FAD: 2,36-7,36 m³/min
Tryk: 8 bar
Effekt: 37 kW

 • 165SLF51-3-08S
 • SKRUEKOMP.37KW 8B 2,36-7,16M3
 • SLF51-3 8 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE SLF 51-3 oliesmurt skruekompressor på 37 kW - Luftkølet med frekvensregulering

Vi har hele udvalget af BOGE S 3-serien hos Granzow, og vores specialister er parate til at assistere dig med at finde den ideelle løsning til dine krav. Vi tilpasser kompressoren med de nødvendige valgmuligheder og tilbehør, så den opfylder dine præcise behov. Kontakt os for at få den bedste rådgivning.

S-serien har sat standarder for effektiv og pålidelig trykluftproduktion og er ideel til miljøer med de højeste krav til pålidelig luftforsyning. BOGE gjort en af markedets bedste skruekompressorer endnu bedre. Samtidig med at den oprindelige designfilosofi er blevet bevaret, er effektiviteten, de exceptionelle køreegenskaber og lydtrykniveauerne blevet væsentligt optimeret.

Fordele ved anskaffelse af skruekompressoren fra serien S 3:

 • Høj ydeevne og lavt tryktab med BOGE airend teknologi: Kernen i SLF-serien, BOGE airend med olieindsprøjtning og optimeret skrueprofil sammen med dens store komponenter giver optimale ydelsesområder, maksimal volumetrisk effektivitet, laveste indre tryktab og maksimal effektivitet.
 • 1:1 direkte drev for øget servicelevetid: Skruekompressor i BOGE SLF-serien er velegnet til brug under udfordrende forhold grundet den direkte drev, da kraftoverførslen er med til at forlænge kompressorens levetid og optimerer samtidig kraftkravene.
 • Effektiv frekvensstyring giver energibesparelser: Ved hjælp af frekvensstyring kan du justere kompressorhastigheden og dermed den frie luftlevering variabelt. BOGE's frekvensstyring garanterer blød opstart uden startstrømstop og forhindrer hot spots i tilfælde af maskinfejl.
 • Effektiv kompressorstyring: Med skruekompressoren får du BOGE Base control, som er kompressorens styringssystem. 
 • Optimal køling af komponenter for at forhindre overophedning
 • Nem adgang til rutineinspektion og vedligeholdelse

BOGE Base Control: BOGE Base Control er hjertet i kompressorens styringssystem. Den intelligente kontrol og overvågningsfunktion sikrer drift i den mest økonomiske tilstand og beskytter mod driftsfejl. Funktioner som individuelle fejlmeddelelser, temperatur- og trykdisplay samt kompressor-frostbeskyttelse er standard.


BOGE duotherm til varmegenvinding:

Med skruekompressoren er der mulighed for at vælge BOGE duotherm til varmegenvinding, så man sikrer størstedelen af den anvendte energi går til noget fornuftigt, som opvarmning af rum, brugsvand eller procesvand. Cirka 72% af energien kan genindvindes ved at bruge kompressorens varme. Som et resultat kan du med minimal indsats give din kompressor en 'licens til at spare energi' og dermed opnå store energibesparelser.


Tilvalg og muligheder:

 • Varmegenvinding
 • S-3-serien fås frekvensreguleret eller som fixed speed.
 • Filtre til effektiv beskyttelse mod støv
 • Variabel ventilatorhastighed til tilslutning af udblæsningskanal
 • Frekvensreguleret ventilatormotor
 • Nødstopskifte integreret i elskab
 • Automatisk smøring af driftsmotor
 • Første påfyldning med BOGE smøremidler(olie). Mulighed for fødevaregodkendt olie etc.
 • Transportbeskyttelse
 • Ekstraudstyr til olieudskillelse og tørring


Bemærk: Med 3 serien er der et hav af muligheder samt tilvalg og produktets ydeevne variere naturligvis af disse. Kontakt Granzow for en skræddersyet løsning der matcher dit behov.

Tekniske specifikationer:

Effektiv FAD (min.): 2,36 m³/min
Effektiv FAD (max.): 7,16 m³/min
Maksimalt kompressortryk: 8 bar
Hovedmotor kapacitet: 37 kW
Fan motor kapacitet: 1,10 kW
Beskyttelsesklasse/Isolationsklasse for motor: IP 55 / F
Driftsspænding (kompressor): 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding (kompressor): 230 V AC / 24 V DC
Omgivelsestemperatur (min. til max.): +5...+40 °C
Temperaturstigning over omgivelsestemperatur (på kompressor): 12 K
Køleluftflow (ved tilslutning til kanal): 5.500 m³/h
Restolieniveau i trykluft: < 3 mg/m³

Dimensioner og vægt:
Mål (BxDxH): 2.040 mm x 1.090 mm x 1.450 mm
Tilslutningsdimention (kugleventil): G 1½"
Vægt: 1.250 kg

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 2.36 l/min
Lydniveau 79 dB
Weight 1,25

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/