BOGE EO 06 Oliefri scroll kompressor, 5,5 kW, 8 Bar

Varenr.:  

165EO6-08

BOGE scroll kompressor EO 06 5,5 kW 8 bar

100% oliefri scroll kompressor fra EO serien
Lav støjniveau
 • 165EO6-08
 • SKROLLKOMP. 5,5KW 8BAR
 • EO 6 8 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE oliefri scroll kompressor EO 6 5,5 kW 8 bar

Hos Granzow tilbyder vi den komplette EO-serie (4-30 kW). Kontakt os for skræddersyede tilbud og ekspertvejledning om den optimale løsning til dine krav. Med over 88 års erfaring og et team af veluddannede ingeniører, står vi klar til at hjælpe dig.

BOGE Scroll Kompressor EO 6 5,5 kW 8 bar er skræddersyet til små opgaver, hvor der kræves oliefri komprimering samt lav støjniveau. 

Kompressoren er 100% oliefri og imponerer med sin lave støjniveau og minimale vibrationer. Den er designet med et to-trins kølekoncept, der sikrer høj effektivitet. Den har nem adgang og simpel opbygning, der sikrer lave serviceomkostninger.

 

Fordele ved anskaffelse af Boge scroll kompressorer:

 • Fuldstændig olie-fri: Scroll kompressorer kan fungere uden smøring, hvilket sikrer 100% høj kvalitet og oliefri trykluft.
 • Lydløs drift: Med ekstremt lavt lydniveau og vibrationer er denne kompressor det ideelle valg til laboratorier, hospitaler og lignende følsomme miljøer.
 • Skalérbarhed: Kan styres enten via standard basekontrol eller den valgfrie focus control 2.0. Op til tre yderligere BOGE EO kompressorer kan tilsluttes og styres.
 • Kompakt design: Den intelligente konfiguration af komponenter resulterer i et meget lille arealbehov, hvilket gør det muligt at placere kompressoren tæt på arbejdsområdet.

Mulighed og tilvalg:

 • 8 og 10 bar versioner
 • Mulighed for buffertank
 • Mulighed for køletørre

Der er et hav af muligheder samt tilvalg. Kontakt Granzow for en skræddersyet løsning der matcher dit behov.

 

Tekniske specifikationer:
FAD: 0,620 m³/min ved maksimalt kompressorovertryk på 8 bar.
Lydniveau: 62 dB(A)
Hovedmotor: 5,5 kW
Motorbeskyttelse / Isolationsklasse: IP 55 / F
Driftsspænding: 400 V / 50 Hz
Køleluftkrav: 1.100 m³/h
Suge- eller omgivelsestemperatur: +2...+40 °C
Trykluftudløbstemperatur over omgivelsestemperatur: 15 K


Dimensioner og vægt:

Bredde: 670 mm
Dybde: 1.000 mm
Højde: 972 mm
Tryklufttilslutning: G 1/2
Vægt: 250 kg

Unik kombination af oliefri kompression og lave driftsomkostninger:
EO-serien fra BOGE kombinerer optimeret scrollteknologi med store komponenter, der sikrer optimal ydeevne og maksimal volumetrisk effektivitet.
To-trins efterkøling sikrer lave udluftningstemperaturer og optimal køling af alle komponenter.
Det optimeret design af enheden resulterer i ekstremt lave interne tryktab samt optimal indtagning af luft i den oliefri BOGE scroll luftende.
Det højeffektive, vedligeholdelsesvenlige kompressionssystem kører i start/stop-tilstand, hvilket minimerer tomgangstid og sikrer optimeret strømforbrug takket være energibesparende IE3-drevmotorer.


Vedligeholdelsesvenlig:
Det indre er let tilgængeligt for rutinemæssige inspektions- og vedligeholdelsesopgaver takket være generøst dimensionerede døre og aftagelige paneler i dækslet.

Andre Funktioner:
IP 55 motorbeskyttelsesklasse med PTC-resistorer
Integreret elektrisk skabskabinet (IP 54)
Total kontaktbeskyttelse med rembeskyttelsesafdækning og beskyttelse af remmen mod forurening
Pulverlakeret overfladebelægning, lyseblå, RAL 5012

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 620 l/min
Lydniveau 62 dB
Weight 250

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/