BOGE C18-2 LFD 18,5 kW skruekompressor

Varenr.:  

165C18-2-LFD-08

BOGE C18-2 LFD 18,5 kW skruekompressor 

Kompakt og effektiv oliesmurt BOGE kompressor fra C-serien

8 Bar

FAD: 0,54 - 3,19 m³/min.

 • 165C18-2-LFD-08
 • SKRUEKOMP. 18,5KW 8B0,54-3,19 M3/MIN
 • C18-2-LFD 8 BAR

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

BOGE skruekompressor C-2 LFD 18,5 kW - Effektivitet og pladsbesparelse

8 Bar

FAD: 0,54-3,19 m³/min.

Hos Granzow tilbyder vi den komplette C-serie. Kontakt os for skræddersyede tilbud og ekspertvejledning om den optimale løsning til dine krav. Med over 88 års erfaring og et team af veluddannede specialister, står vi klar til at hjælpe dig.

Den kompakte og effektive BOGE skruekompressor C-2 LFD 18,5 kW 8 bar, 0,54-3,19 m³/min. er skabt til at levere pålidelig og komprimeret luft, selv i trange pladsforhold.

C-serien giver dig en oliesmurt og kompakt kompressor, som er markant mere lydsvag, nemmere at vedligeholde og kan tilpasses til dine behov. Serien kendetegnes ved exceptionelt lavt energiforbrug.

Fordele ved anskaffelse af en skruekompressor fra C serien:

 • Højeste effektivitet: Den integrerede frekvensstyring med permanentmagnetmotor og indbygget tørrer gør, at C-serien fra BOGE kan opnå de højeste effektivitetsværdier. Kompressorens strømforbrug tilpasses automatisk i takt med behovet for trykluft, hvilket reducerer tomgang og udjævner trykvariationer.

 • Kompakt design: BOGE's kompakte og oliesmurte kompressor sikrer optimal drift og høj energieffektivitet. Intelligent design fører til ekstremt lave interne tryktab og særlig jævn drift, hvilket garanterer den perfekte airend for enhver ydeevneklasse.

 • Innovativt køleluft- og lydisoleringskoncept: Alle modeller har kabinet, der med succes reducerer driftsstøj og vibrationer.

 • Integreret frekvensstyring med direkte drev: Integreret frekvensstyring betaler sig, især når behovet for komprimeret luft varierer. Det giver mulighed for let at justere kompressorens hastighed og leveringshastigheder efter det aktuelle behov.

BOGE Base Control:
Fokus på kontrol og styring er blevet forbedret med næste generation BOGE kontrolenhed, focus control 2.0. Den er alsidig, moderne og nem at betjene med et brugervenligt LCD-display og RFID-autorisation. Den tilbyder avancerede funktioner som automatisk frostbeskyttelse og BOGE lækagemonitor som standard.

Tekniske specifikationer:
Effektiv fri luftlevering (minimum): 0,54 m³/min
Effektiv fri luftlevering (maksimum): 3,19 m³/min ved positiv kompressor driftstryk på 7,50 bar
Nominel effekt af hoveddrevmotor: 18,5 kW
Beskyttelsestype / Isolationsklasse af motoren: IP 55 / F
Driftsspænding (kompressor): 400 V / 50 Hz
Kontrolspænding (kompressor): 230 V AC / 24 V AC
Køleluftflowvolumen (kompressor): 5.200 m³/h
Indsugnings- eller omgivelsestemperatur (min til max): +5...+46 °C
Komprimeret luftudløbstemperatur over omgivelsestemperatur (på kompressor): 7 K
Trykdugpunkt ved indløbsforhold ifølge DIN ISO 7183: +3 °C
Restoliekoncentration i komprimeret luft: < 3 mg/m³

Dimensioner og vægt:
Bredde: 1.610 mm
Dybde: 915 mm
Højde: 1.380 mm
Komprimeret lufttilslutning: G 1
Vægt: 600 kg

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 3.19 l/min
Lydniveau 68 dB
Weight 600

Brandbeskrivelse

 • Vælg Boge, hvis du vil have industrielle løsninger med slagkraft!
   
  Boge er et internationalt anerkendt mærke inden for kompressorer og trykluftløsninger, som er lig med kvalitet. Med over 100 års erfaring og ekspertise i branchen har Boge opnået en position som en pålidelig og innovativ producent af højt ydende kompressorer og tilbehør.
   
  Hos Granzow kan du få et bredt udvalg af kompressorer og tryklufttilbehør fra Boge. Lige fra oliefrie- og oliesmurte skruekompressorer til stempelkompressorer.
   
  Deres produkter er kendt for at være af høj kvalitet, pålidelige og energieffektive og er ideelle til en række applikationer, fra industriel produktion og behandling til medicinsk teknologi og fødevareindustrien.
  Boge er også kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deres produkter er designet med fokus på at minimere energiforbruget og CO2-udledningen, samtidig med at de opretholder høj ydeevne og pålidelighed.
   
  Som en af de førende producenter af trykluftløsninger i verden, er Boge et mærke, der kan stoles på for at levere kvalitetsprodukter og pålidelig service. 
  Vi tilbyder derfor med stolthed Boge-produkter til vores kunder og sikrer, at deres behov for trykluftløsning er i de bedste hænder.

  Mangler du en god grund til at vælge Boge?

  • Innovativt design, der giver dig energibesparelser.
  • Industriløsninger, der er skabt med performance og lang levetid for øje.
  • Design der er built-to-last og har et utal af tilvalgsmuligheder, fx varmegenvinding.


  Køb din næste Boge kompressor hos Granzow A/S – det betaler sig

  En Boge kompressor er en god investering for din virksomhed, og er det på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt, helbredsmæssigt og miljømæssigt.
  Den er økonomisk, fordi den via dens energibesparende design sikrer dig et optimeret energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, så er der mange brancher, fx food science, hvor det er afgørende at have en kompressor, der sikrer, at miljøet omkring kompressoren ikke ender forurenet af eksempelvis olie. Med en oliefri kompressor fra Boge støder du ikke ind i sådanne problemer, da Boge garanterer oliefri klasse 0 med deres oliefrie serier. 


  Hos Granzow A/S får du professionel viden om kompressorer.

  Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette kompressorløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
  samlet løsning. Lige fra håndplukning af den rigtige kompressor til service og 
  rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning, som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
  energiforbrug.


  Har du nogle spørgsmål omkring kompressorer?

  Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for kompressorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Boge kompressorer, eller nogle andre former for kompressorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • https://www.boge.com/en/