CompAir Quantima centrifugalkompressor

Oliefri centrifugalkompressor fra CompAir.

Den oliefrie kompressor fra CompAir, der går under navnet Quantima, er markedets mest innovative centrifugal (også kaldet radial) kompressor. To-trins og frekvensreguleret. Quantimas patenterede Q-drive kompressor og motorsamling har blot én bevægelig del. Rotoren kører i et magnetfelt med hele 60.000 omdrejninger i minuttet (RPM).

Groft sagt skiller Quantima sig ud ved, hvad den ikke har, nemlig: ingen gearkasse, ingen olie, ingen mekanisk kontakt og ingen slidtage. Du kan opnå besparelser på helt op til 25 procent i forhold til konventionelle oliefri skruekompressorer.

FAD: 18,5-69,5 m3/min.

Tryk: 3-8 bar.

Effekt: 150-300 kW.

Design
Den patenterede Q-drevmotor har et asynkront induktionsdesign og fungerer ved høje hastigheder for at undgå behovet for en konventionel gearkasse. Det betyder massive besparelser og betyder, at kompressoren slet ikke kræver olie.

Motor- og direkte drevkompressionsenhed indeholder magnetiske lejer for at give stabil kontrol, både aksialt og radialt af rotorakslen. Akslen understøttes i et magnetfelt, hvilket betyder, at der ikke er kontakt og slid, hvilket sikrer pålidelig drift og lang levetid uden ydelsesforringelse.

Ud over Quantimas patenterede Q-drevteknologi, som sikrer pålidelig drift og længere levetid uden ydelsesforringelse, indeholder Quantima-kompressorerne en række innovative designfunktioner, der leverer den ultimative effektivitet.

 • Ingen gearkasse
 • Ingen olie
 • Ingen olieladede dele
 • Ingen kontakt
 • Intet slid

Fordele

Quantima er en helt oliefri kompressor. Brug af Quantima eliminerer alle mulige risici forbundet med olie- og silikonekontaminering. Den er designet og fremstillet til at give dig fuldstændig ro i sindet som følge af dens 100% rene luft, der er ISO 8573-1 (2010) klasse 0-certificeret og silikonefri!

CompAir Quantima-serien leverer betydelige fordele i forhold til traditionel teknologi. Med enestående energieffektivitet, pålidelighed og lav miljøpåvirkning tilbyder Quantima også lave støjniveauer ved 69 db (A) og et fysisk fodaftryk, der er ca. 25% mindre end noget sammenligneligt produkt på markedet.

 
Banebrydende oliefri trykluftteknologi

Quantima eliminerer alle mulige risici forbundet med olie- og silikonkontaminering. Det er designet og fremstillet til at give trykluftbrugere fuldstændig ro i sindet og giver 100% luftrenhed, certificeret ISO 8573-1 (2010) klasse 0 og silikonefri!


Hvad gør Quantima speciel?

Quantimas patenterede Q-drev kompression og motorenhed har kun én bevægelig del og fungerer med rotoren, der drejer i et magnetfelt ved op til 76.000 RPM.

 • Fremragende effektivitet som følge af ingen gearkasse og ingen kontaktdele
 • Variabel hastighedsteknologi, der minimerer kørsel uden belastning
 • Enestående energibesparelser på op til 25%
 • Ingen ydelsesforringelse
 • Laveste strømforbrug uden belastning på kun 2,5% af fuld belastning, svarende til 7 kW for en 300 kW kompressor
 • Mindste fysiske fodaftryk
 • Laveste støjniveauer på kun 69 dB (A)

Video
Dette indhold kræver at cookies er tilladte
Dokument

Kontakt medarbejder for nærmere information

 


Niels Rasmussen, Distriktschef, Kompressorer, Sjælland

  3017 7837   |      nr@granzow.dk
 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}