12-25 kompressor m. filterreg 0,68kW

Varenr.:  

27012-25

Oliesmurt kompressor fra Jun-air.
Med filterreg.

Funktioner:

 • Lav støjniveau - Nogle af de mest støjsvage på det danske marked.
 • Plug-and-play løsning - Nem montering.
 • Lille & handy - Du kan stille den under et bord.
 • 27012-25
 • KOMPRESSOR M.FILTERREG 0,68KW
 • KOMPRESSOR
 • 1709084
31.075,00 kr. OutOfStock
38.843,75 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Med en 12-25 kompressor fra JUN-AIR får du en meget lille, støjsvag oliesmurt kompressor.
Den er både pålidelig, effektiv og ideel til mindre industrielle applikationer, laboratorier, tandlægeklinikker, trykkerier og andre områder, hvor høj kvalitet af trykluft er afgørende.
 
JUN-AIR kompressorer er generelt nogle af de mest støjsvage kompressorer på markedet, og mærket er i sig selv kendt for, at deres enheder stadig er i drift efter 25 år – et vidnesbyrd om kvaliteten og pålideligheden af JUN-AIR kompressorer.

Funktioner:

 • Lav støjniveau - Nogle af de mest støjsvage på det danske marked.
 • Plug-and-play løsning - Nem montering.
 • Lille & handy - Du kan stille den under et bord.

 

Lyd og størrelse
Med et decibel-niveau helt ned til 48 får du både en pålidelig forsyning, som er behagelig, men også i en kompakt størrelse, som leveres klar til brug. Den kompakte design gør den nem at montere på brugsstedet og kan sagtens stilles under et bord.

JUN-AIR 12-25 oliesmurt kompressor har en høj ydeevne og en holdbar konstruktion, som sikrer pålidelig drift og lang levetid. Den er udstyret med en kraftig oliesmurt pumpe og en støjsvag motor, der sikrer en jævn og støjsvag drift. Kompressoren er også let at vedligeholde, takket være dens enkle og robuste konstruktion.
 
Med dens kompakte størrelse og støjsvage drift er JUN-AIR 12-25 oliesmurt kompressor let at installere og bruge i en række forskellige industrielle miljøer. Den er også udstyret med en række funktioner, der gør den sikker og pålidelig, herunder en automatisk tænd/sluk funktion, der beskytter motoren mod overbelastning, samt en sikkerhedsventil, der forhindrer, at trykket i tanken bliver for højt.

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 64 l/min
Lydniveau 48 dB
Beholderstr. 25 l
Weight 45

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com