Oliefri kompressor 1,47KW 120R-40B

Varenr.:  

270120R-40B

Lydsvag kompressor – 79 dB (A) / 1m
Liter pr. minut ved 8 bar er 130 L.
Plug-and-play løsning - Nem installation
Lille & handy

Særdeles velegnet til medicinske-, laboratorie-, tandlæge- og industrielle opgaver, da den er oliefri.

 • 270120R-40B
 • OLIEFRI KOMPRESSOR 1,47KW
 • 1203310
30.944,00 kr. OutOfStock
38.680,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

JUN-AIR 120R-40B erstatter og forbedrer den udgående OF1202-40B kompressor.

120R = 120R 2HK Oliefri stempelkompressor
40 = 40L Tank/Receiver
B = Jun-Air Basic System (kompressoren er afdækket)

 

JUN-AIR 120R-40B kompressor er en kraftfuld og holdbar kompressor, der er designet til at levere pålidelig trykluft til industrielle applikationer. Særdeles velegnet til medicinske-, laboratorie-, tandlæge opgaver, eftersp, den er oliefri. Kompressoren er også ideel til gasgenering elle udlevering af drikkevarer og andre applikationer, hvor støj og lang levetid er et nøglekrav.


Skal du bruge en støjsvag og holdbar kompressor, så er JUN-AIR mærket allerede kendt for, at deres enheder stadig er i drift 25 år efter. Et vidnesbyrd om kvaliteten og pålideligheden du får, når du vælger en kompressor fra JUN-AIR.

Funktioner:

 • Plug-n-play opsætning - Nem montering
 • Lille & handy - Du får en lille kompressor, som er nem at flytte rundt på.

120R-40B kompressoren har få bevægelige dele, som reducerer støj, vibrationer samt slitage. Det reducerede støj- og vibrationsniveau gør det muligt at placere kompressoren direkte på brugsstedet. Vores kompressorer fra JUN-AIR er klassificeret til 100 % kontinuerlig driftscyklus og inkluderer en 2-års fabriksgaranti.

Med dens kompakte størrelse og støjsvage drift er JUN-AIR 120R-40B kompressor let at installere og bruge i en række forskellige industrielle miljøer. Den er også udstyret med en række funktioner, der gør den sikker og pålidelig, herunder en automatisk tænd/sluk funktion, der beskytter motoren mod overbelastning, samt en sikkerhedsventil, der forhindrer, at trykket i tanken bliver for højt.

JUN-AIR 120R-40B kompressor er også meget fleksibel og kan bruges til en række forskellige applikationer takket være dens justerbare tryk og mulighed for tilslutning af flere værktøjer på samme tid. Den er også udstyret med en effektiv luftkøling, som sikrer en konstant høj ydeevne, selv ved høje driftstemperaturer.

Specifikationer

Spænding 230 V
Frekvens 50 Hz
Luftmængde 115 l/min
Lydniveau 79 dB
Beholderstr. 40 l
Weight 55

Brandbeskrivelse

 • Det er ikke tilfældigt at mange vælger en kompressor fra det tidligere danskejede mærke, JUN-AIR. Kompressorer fremstillet af JUN-AIR er synonymt med høj kvalitet, lavt støjniveau, driftssikkerhed, og lang levetid. Deres størrelse gør, at de passer perfekt under et bord og så kan de installeres direkte eller tæt ved forbrugsstedet. Det er heller ikke unormalt at vi i vores serviceafdeling ser en kompressor, der har kørt i mere end 20 år - ja, faktisk nogle gange helt op til 30 år. Der er derfor gode penge at spare, når din næste kompressor er en JUN-AIR kompressor.

  Vedligeholdelsen er minimal, og det unikke kølesystem samt de slidstærke stempelringe sikrer selv under ekstreme forhold 100% kontinuerlig drift og en levetid pa° mindst 8.000 drift timer.
  Med en JUN-AIR kompressor får du et af de mest støjsvage kompressorer på markedet. Med et lydniveau på helt ned til 35 (dB) er det din garanti for et sundt arbejdsmiljø uden støjgener – det er mindre end et støjsvagt køleskab.

  Produkterne har udover det lave støjniveau også en række miljømæssige fordele. Vores små kompressorer fra JUN-AIR er i dag nogle af de mest energivenlige kompressorer med høj virkningsgrad. Deres lave energiforbrug fører til en reduceret CO2 udledning og bidrager dermed til en reduktion af drivhuseffekten. 

  En JUN-AIR kompressor er en god investering for din virksomhed på flere områder - både økonomisk, sikkerhedsmæssigt og helbredsmæssigt. Den er økonomisk, fordi den sparer dig penge på grund af dens lange levetid og lave energiforbrug. Når det gælder luftkvaliteten, er det i mange brancher afgørende at have en kompressor, der sikrer, at luften ikke forurenes af oliepartikler. Med en vandbaseret kompressor fra JUN-AIR sikrer du din virksomhed mod forurenet luft, og du sørger derfor for et sundt og sikkert miljø for dine medarbejdere, klienter og patienter.

  Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker? Så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning.

 • https://jun-air.com