VARODRY VD65HD/O2 50 Hz med Purge gas modul

Varenr.:  

805111065V35

Produktnummer: 111065V15
Maks. tilladt indløbstryk: 1.050 mbar
Maks. tilladt udløbstryk (relativt til omgivende tryk): 200 mbar
Pumpehastighed: 65 m³/h
Sluttryk med gasballast: < 0,1 mbar
Sluttryk uden gasballast: < 0,01 mbar

  • 805111065V35
  • VARODRY VD65HD/O2 50 Hz Purge
  • 111065V35
88.000,00 kr. Available in stock
110.000,00 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Eliminer procesineffektivitet forårsaget af vakuum.

VARODRY vakuumpumpeserien er designet og produceret af Leybold, designet til industrielle processer. Med VARODRY kan vakuum være let, effektivt, pålideligt og tørt.

  • Effektiv pumpning
  • Pumpehastighed ( En vakuumpumpe fra VARODRY leverer en konkurrencedygtig pumpehastighed over hele trykområdet og et lavt sluttryk på < 0,01 mbar. Den kan køre kontinuerligt ved ethvert indløbstryk.)
  • VARODRY sikrer hurtig pumpning ned til 10^-2 mbar-området.
  • Den effektive pumpehastighed pr. forbrugt strøm er en markedsstandard for industrielle tørpumper.
  • Tilbyder meget hurtig pumpning og tåler trykstød fra atmosfærisk tryk samt gentagne evakueringscyklusser.

Håndtering af støv/partikler:
Pumpens skrueprincip tilbyder optimal ydeevne til håndtering af fint, tørt støv uden slid. Et bredt udvalg af støvfiltre er tilgængelige, hvis større mængder støv skal håndteres.

Håndtering af damp:
VARODRY har en høj damptolerance, hvilket undgår intern kondens og korrosion.

Håndtering af reaktive gasser:
Ofte har dampe (f.eks. kulbrinter) tendens til at reagere inde i varme tørpumper og opbygge indvendige belægninger, som kan forårsage pumpesvigt. De moderate temperaturer i VARODRY eliminerer stort set denne risiko.

Håndtering af væsker:
VARODRY kan håndtere dråber eller endda væskeslugte, da væsker frit kan løbe ud af pumpen.

Lave driftsomkostninger
Som 100% luftkølet og tør, bruger VARODRY kun elektricitet uden ekstra omkostninger til kølevand eller olie-/oliefilterskift og bortskaffelse. Den lave strømforbrug vil spare betydelige driftsomkostninger.

VARODRY reducerer vedligeholdelses- og servicebehov
Med kun to sliddele (rem og lejer) kræves der kun minimale indsatser for at holde din pumpe kørende på topniveau – og forbedre oppetiden på dit anlæg.

Specifikationer

Weight 0

Brandbeskrivelse

  • Granzow A/S er stolt autoriseret forhandler af Leybold, en verdenskendt pioner inden for vakuumteknologi siden 1850. Leybolds cutting-edge innovation har sat standarder for vakuumløsninger på tværs af industrier som fødevarevidenskab, rumforskning og forskning og udvikling.

    Vores Leybold-sortiment inkluderer deres topkvalitetsprodukter, såsom olieforseglede vakuumenheder, roots-pumper og højvakuumsystemer, der leverer maksimal ydeevne og minimalt energiforbrug. Med Leybolds vakuumteknologi opnår du ikke kun optimal produktionseffektivitet og levetid, men også beskyttelse mod oliekontaminering og reduceret risiko for bakterieudbrud. Med produkter fra Leybold er du i sikre hænder, da det er ekspertise og kvalitet, der har været banebrydende i over 170 år.

    Som en erfaren leverandør inden for vakuumteknologi har vi mere end 85 års know-how i industrien og hjælper med både skræddersyede løsninger og standardkomponenter. Vores industrielle vakuum fra Granzow A/S anvendes bredt i forskellige brancher, hvor pålidelighed er afgørende. Udover vores produkter tilbyder vi også serviceaftaler til dit vakuumudstyr.

  • https://www.leybold.com/en