RUVAC WAU 501

Varenr.:  

81211731

Tilslutningsflange: DN 63 PN6
Maksimal tilladelig trykforskel: 80 mbar
Nominel pumpningshastighed (50 Hz): 505 m³ t-¹
Omdrejningshastighed (50/60 Hz): 3000 / 3600 min-¹
Motoreffekt: ≤ 2,2 kW

 • 81211731
 • RUVAC WAU 501
 • 11731

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

RUVAC WAU 501 – En pålidelig, sikker og robust vakuumpumpe

Er du på udkig efter en pålidelig og robust vakuumpumpe? Så er RUVAC WAU 501 fra Leybold det ideelle valg.

RUVAC roots-vakuumpumper er blevet fremstillet af Leybold i mange årtier og bygger på det tørløbende rodprincip, der har vist sin effektivitet inden for vakuumteknologien. Sammen med tør- eller olieforseglende vakuumspumpere bruges RUVAC roots-pumper effektivt til at øge pumpningshastigheden ved lave tryk, hvilket udvider det operationelle trykområde for forvakuumspumperne.

RUVAC er tilgængelige i tre serier med forskellige motordrev. WA-serien bruger luftkølede, flangemonterede standard trefasede motorer, mens WS-serien er udstyret med indkapslede (rotor) motorer i luftkølede eller vandkølede versioner. Hver serie består af forskellige størrelser for altid at levere en optimeret pumpningshastighed til hver anvendelse. Alle tre serier fås med eller uden integreret omkoblingsventil (også kendt som trykudligningsventil).

RUVAC rodspumper kan bruges enten i lodret eller vandret position, hvilket sikrer fleksibilitet i at opnå en kompakt design inden for systemer. Positionen kan ændres senere, hvis det er nødvendigt. RUVAC rodspumper har robuste lejer, der i kombination med det meget effektive smøresystem forbedrer støjfri drift. Rotor- og statorspolerne i drivmotoren af RUVAC WS og RUVAC WSU er adskilt af en vakuumforseglet dåse. Da der ikke er nogen drevakselgennemføring, opfyldes kravet om pålidelighed kombineret med en perfekt tætning på en ideel måde. De indkapslede (rotor) motorer kombineret med det meget effektive smøresystem i RUVAC WS-serien tillader kørsel ved op til 6.000 omdr./min. (med frekvensomformer). Dette betyder øget pumpningshastighed med samme størrelse pumpe. Hele WA(U)-serien overholder energieffektivitetsklasse IE3.

 

Du får pålidelig teknologi med RUVAC

RUVAC vakuumpumper anvendes i rigtig mange miljøer og er en standard i kombination med de etablerede olieseglende TRIVAC og SOGEVAC-familier. Men de er også en standard som en komplet tør kombination med DRYVAC og SCREWLINE-familierne.

 • RUVAC rodspumper anvendes i mange applikationer for at opnå de kortest mulige cyklustider. Hvor hurtige evakueringer er vigtige, f.eks. i support af load lock-kamre eller i højhastigheds fødevarepakning.
 • RUVAC rodspumper når hurtigt et tryk på mindre end 10-³ mbar ved evakuering af lamper og isolerende overflader inden for dampeaflejringsprocesser.

 

Den mest almindelige anvendelse af RUVAC rodspumper er som en booster-trin for mindre forvakuumspumper for at muliggøre kompression af store volumenstrømme af gasser eller dampe i det fine vakuumområde. Typiske anvendelser inkluderer varmebehandling, ovne, metalurgi eller belægning af store områder.

RUVAC-pumper anvendes også i udstyr til trækning af monokrystaller, som anvendes til fremstilling af siliciummonokrystaller, det grundlæggende materiale til produktion af halvledere og solceller.


Brug for rådgivning?

Kontakt os og vores eksperter inden for vakuumteknologi står til rådighed og kan give dig et nøjagtigt og hurtigt svar på hvad der vil passe bedst til dit behov.

Specifikationer

Weight 144,5

Brandbeskrivelse

 • Granzow A/S er stolt autoriseret forhandler af Leybold, en verdenskendt pioner inden for vakuumteknologi siden 1850. Leybolds cutting-edge innovation har sat standarder for vakuumløsninger på tværs af industrier som fødevarevidenskab, rumforskning og forskning og udvikling.

  Vores Leybold-sortiment inkluderer deres topkvalitetsprodukter, såsom olieforseglede vakuumenheder, roots-pumper og højvakuumsystemer, der leverer maksimal ydeevne og minimalt energiforbrug. Med Leybolds vakuumteknologi opnår du ikke kun optimal produktionseffektivitet og levetid, men også beskyttelse mod oliekontaminering og reduceret risiko for bakterieudbrud. Med produkter fra Leybold er du i sikre hænder, da det er ekspertise og kvalitet, der har været banebrydende i over 170 år.

  Som en erfaren leverandør inden for vakuumteknologi har vi mere end 85 års know-how i industrien og hjælper med både skræddersyede løsninger og standardkomponenter. Vores industrielle vakuum fra Granzow A/S anvendes bredt i forskellige brancher, hvor pålidelighed er afgørende. Udover vores produkter tilbyder vi også serviceaftaler til dit vakuumudstyr.

 • https://www.leybold.com/en