RUVAC WAU 1001

Varenr.:  

81211741

Tilslutningsflange: DN 100 PN6
Maks. tilladte trykforskel: 80 mbar
Nominel pumpningshastighed (50 Hz): 1000 m³  t-¹
Omdrejningshastighed (50/60 Hz): 3000 / 3600 min-¹
Motoreffekt: ≤ 4,0 kW

  • 81211741
  • RUVAC WAU 1001
  • 11741

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

RUVAC WAU 1001 – En effektiv, sikker og pålidelig vakuumpumpe

Er du på udkig efter en vakuumpumpe, der kan levere pålidelig ydelse og effektivitet? RUVAC WAU 1001 fra Leybold er det ideelle valg til dine vakuumbehov.

RUVAC WAU 1001 bygger på Leybolds mange års erfaring med fremstilling af vakuumpumper ved hjælp af det pålidelige tørløbende rodprincip. En vakuumteknologi, der har vist sig leverere effektiv og pålidelig ydelse over tid. Ved at kombinere RUVAC WAU 1001 med tør- eller olieseglende forvakuumspumper opnår du øget pumpningshastighed ved lave tryk, hvilket udvider det operationelle trykområde for forvakuumspumperne.

Pumpen tilhører WA-serien og anvender luftkølede, flangemonterede standard trefasede motorer, der sikrer effektiv drift og pålidelig ydeevne. Den er tilgængelig i forskellige størrelser, hvilket giver mulighed for at vælge den optimale pumpningshastighed til din specifikke anvendelse.

Fleksibel installation og lav vedligeholdelse
RUVAC WAU 1001 kan installeres både lodret og vandret, hvilket giver dig fleksibilitet i designet af dit vakuumsystem. Positionen kan nemt ændres efter behov. Pumpens robuste lejer og effektive smøresystem sikrer støjfri drift og lang levetid.

Med en separat rotor- og statorcoil i drivmotoren, adskilt af en vakuumforseglet dåse, opnås en pålidelig tætning uden behov for drevakselgennemføring. Den indkapslede (rotor) motor og det effektive smøresystem muliggør kørsel med hastigheder op til 6.000 omdr./min. (med frekvensomformer), hvilket øger pumpningshastigheden uden at gå på kompromis med størrelsen.


Brede anvendelsesmuligheder
RUVAC WAU 1001 er velegnet til en række anvendelser, herunder som booster-trin for mindre forvakuumspumper, hvilket muliggør kompression af store volumenstrømme af gasser eller dampe i det fine vakuumområde. Typiske anvendelser omfatter varmebehandling, ovne, metalurgi og belægning af store områder.

Pumpen er også ideel til udstyr til trækning af monokrystaller, der anvendes i fremstillingen af siliciummonokrystaller, det grundlæggende materiale til produktion af halvledere og solceller.

 

Brug for hjælp?

Vores team af eksperter inden for vakuumteknologi står til rådighed for at levere præcis og hurtig rådgivning, der passer bedst til dine specifikke behov. Benyt vores kontaktformular eller ring ind til os direkte.

Specifikationer

Weight 0

Brandbeskrivelse

  • Granzow A/S er stolt autoriseret forhandler af Leybold, en verdenskendt pioner inden for vakuumteknologi siden 1850. Leybolds cutting-edge innovation har sat standarder for vakuumløsninger på tværs af industrier som fødevarevidenskab, rumforskning og forskning og udvikling.

    Vores Leybold-sortiment inkluderer deres topkvalitetsprodukter, såsom olieforseglede vakuumenheder, roots-pumper og højvakuumsystemer, der leverer maksimal ydeevne og minimalt energiforbrug. Med Leybolds vakuumteknologi opnår du ikke kun optimal produktionseffektivitet og levetid, men også beskyttelse mod oliekontaminering og reduceret risiko for bakterieudbrud. Med produkter fra Leybold er du i sikre hænder, da det er ekspertise og kvalitet, der har været banebrydende i over 170 år.

    Som en erfaren leverandør inden for vakuumteknologi har vi mere end 85 års know-how i industrien og hjælper med både skræddersyede løsninger og standardkomponenter. Vores industrielle vakuum fra Granzow A/S anvendes bredt i forskellige brancher, hvor pålidelighed er afgørende. Udover vores produkter tilbyder vi også serviceaftaler til dit vakuumudstyr.

  • https://www.leybold.com/en