ECODRY 65 plus 220-240V/1ph

Varenr.:  

805161065V22

Nominel Spænding: 200-240 V / 50/60 Hz
Pumpningshastighed: 55 m³/t
Ultimativt Tryk: 3 x 10-² mbar

 • 805161065V22
 • ECODRY 65 plus 220-240V/1ph
 • 161065V22

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

ECODRY 65 plus - Støjsvag, ren og vedligeholdelsesfri tørkompressionsvakuumpumpe

ECODRY plus er en serie af tørkompressions flertrins roots-vakuumpumper, der sætter nye standarder inden for støjreduktion. Disse pumper er specielt designet til brug i rolige og rene miljøer, såsom analyse- og forskningslaboratorier.

Vakuumpumpen ECODRY plus leverer ren vakuum ved maksimale pumpningshastigheder på 40 og 55 m³/t samtidig med at skabe lave støjniveauer. De leverer stabil vakuumydelse i mange år uden behov for vedligeholdelse.

Pumperne er baseret på det flertrins Roots-pumpeprincip med to kontaktløse roterende rotorer, der drejer i modsat retning. Gennem deres rotation flyttes gas fra indtaget til udstødet. Effekten af flere pumpetrin komprimerer gas fra det mediumvakuum til atmosfæretryk.

Produkterne skiller sig ud på grund af følgende funktioner:

 • De er støjsvage: Med integreret akustisk isolering og lyddæmper er støjniveauet på disse pumper lavere end 52 dB(A) - mere stille end en almindelig samtale.
 • De er oliefrie: Med en oliefri sugekammer og slidfri drift forurener hverken olieforstøvninger eller partikler vakuumkammeret eller miljøet.
 • Vedligeholdelsesfri: Udskiftning af olie eller pakninger er ikke påkrævet - pumperne leverer stabil vakuumydelse i mange år uden vedligeholdelse.
 • Let at bruge: Pumperne er kompakte, drevet af almindelige enkeltfasede stikkontakter, luftkølede og nemme at flytte rundt på med integrerede hjul.

Specifikationer

Weight 48,2

Brandbeskrivelse

 • Granzow A/S er stolt autoriseret forhandler af Leybold, en verdenskendt pioner inden for vakuumteknologi siden 1850. Leybolds cutting-edge innovation har sat standarder for vakuumløsninger på tværs af industrier som fødevarevidenskab, rumforskning og forskning og udvikling.

  Vores Leybold-sortiment inkluderer deres topkvalitetsprodukter, såsom olieforseglede vakuumenheder, roots-pumper og højvakuumsystemer, der leverer maksimal ydeevne og minimalt energiforbrug. Med Leybolds vakuumteknologi opnår du ikke kun optimal produktionseffektivitet og levetid, men også beskyttelse mod oliekontaminering og reduceret risiko for bakterieudbrud. Med produkter fra Leybold er du i sikre hænder, da det er ekspertise og kvalitet, der har været banebrydende i over 170 år.

  Som en erfaren leverandør inden for vakuumteknologi har vi mere end 85 års know-how i industrien og hjælper med både skræddersyede løsninger og standardkomponenter. Vores industrielle vakuum fra Granzow A/S anvendes bredt i forskellige brancher, hvor pålidelighed er afgørende. Udover vores produkter tilbyder vi også serviceaftaler til dit vakuumudstyr.

 • https://www.leybold.com/en