Undgå strømafbrydelse med en nødgenerator

Energistyrelsen anbefaler nødgeneratorer for at undgå strømafbrydelser


Den store debat er omkring forsyningen i øjeblikket og den reelle risiko for, at Danmark kan komme til at mangle el til vinter. Mangel på gasforsyningen fra Rusland, atomkratværker der står stille i Frankrig og mangel på vand i Norges vandkraftværker har ganske rigtig lagt pres på forsyningerne i Europa. Dette skriver Børsen.

Man kan jo spørge sig selv hvad der vil ske, hvis ens virksomhed ikke har strøm i to timer?

Uanset om du skal bruge en generator til kontinuerligt forbrug eller til strømstop, så har Granzow den rette generator til dit behov.

Brug nødgenerator fra JCB

Vi tilbyder JCB's QS-serie, hvor performance og innovation er i højsæde og som kommer i 20-220 kVa. Det betyder, at du kan forvente overlegen ydelse, lavt brændstofforbrug, øget effektivitet og lavt støjniveau.

På verdensplan har JCB solgt mere end 200.000 enheder fra deres QS-serie.

Et vidne om, at JCB leverer generatorer i topklasse. Mecc Alte-altenatorer er blandt de mest effektive på markedet, og alle generatorer i QS-serien er udstyret med dem som standard. Generatoren kommer også med JCB's intelligente softwaresystem "LiveLink". Læs meget mere om Livelink systemet her.
 

Generatoren er bygget til at modstå ekstreme forhold.
Dens tretrins brændstoffilter og valgfri selvrensningsluftfilter beskytter motoren mod for tidligt slid- selv i de hårdeste miljøer. Hele serien er udviklet og testet til at kunne fungere selv i temperaturer over 50 grader.

Andre energibesparende løsninger

Her finder du en mindre samling af artikler, vi har forfattet om energivenlige løsninger, som også er gode for pengepungen. De virker nemlig til at spare på dit energiforbrug.

 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}