SERVICE

Værksted

Vores værksted kan meget mere end bare reparationer. Granzow A/S har et højt specialiseret værksted, som kan lave helt unikke tilpassede løsninger til mange forskelligartede industrier.

Hos Granzow betragter vi vores værksted som et smeltedigel: det er her vores tekniske know-how, repræsenteret af vores dygtige ingeniører og tekniske tegnere, bliver virkeliggjort af vores værkstedsmontører, der med mange års teknisk snilde får omdannet gode ideer til gode løsninger

Men hvad laver vi så af specialiseret arbejde?

 

Søværnets dykkerskib, Søløven

Vi har også hjulpet søværnet med deres dykkerskib, Søløven. Her leverede vi en totalløsning, der skulle muliggøre rekorddybe dyk i danske farvande – faktisk helt ned til 120 meters dybde. Sådan en løsning er eksempelvis relevant i tilfælde af flystyrt over åben hav, hvor dykkerne bliver sendt ud for at bjerge flyets sorte boks.

Vi udviklede en særlig gasmixer, der kan levere helt op til 300 bar tryk, som muliggør at dykkerne selv ved 120 meters dybde løbende kan udskifte og fylde dykkerflasker op med ilt. Samtidig udviklede vi et dykkerkammer, der skulle afhjælpe dykkere med dykkersyge. Alt sammen blev udviklet, så det tog højde for den trænge plads der oftest er ombord på et skib.

Vi leverede alle dele, herunder tavler og styringer. Skibet var færdiggjort tilbage i 2012, og vi har sidenhen løbende leveret opdateringer til skibets udstyr.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere