LEYBONOL LVO 130 20 LITER

Varenr.:  

835L13020

Mineralolie med tilsætningsstoffer. Forlængelse af olieskiftintervaller, minimal skumdannelse og meget god vandseparation.

  • 835L13020
  • LEYBONOL LVO 130 20 LITER
  • L13020
3.290,00 kr. InStock
4.112,50 kr. Inkl. moms

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

Standardolie til store SOGEVAC. Til pumpning af luft, kemisk inerte gasser og vanddamp. 

Til SOGEVAC (A-serie ≥ SV 100 & SOGEVAC B-serie ≥ SV 40 B).

Specifikationer

Type Vakuum
Mængde i ml. 20000
Viskositet 68
Weight 20

Brandbeskrivelse

  • Granzow A/S er stolt autoriseret forhandler af Leybold, en verdenskendt pioner inden for vakuumteknologi siden 1850. Leybolds cutting-edge innovation har sat standarder for vakuumløsninger på tværs af industrier som fødevarevidenskab, rumforskning og forskning og udvikling.

    Vores Leybold-sortiment inkluderer deres topkvalitetsprodukter, såsom olieforseglede vakuumenheder, roots-pumper og højvakuumsystemer, der leverer maksimal ydeevne og minimalt energiforbrug. Med Leybolds vakuumteknologi opnår du ikke kun optimal produktionseffektivitet og levetid, men også beskyttelse mod oliekontaminering og reduceret risiko for bakterieudbrud. Med produkter fra Leybold er du i sikre hænder, da det er ekspertise og kvalitet, der har været banebrydende i over 170 år.

    Som en erfaren leverandør inden for vakuumteknologi har vi mere end 85 års know-how i industrien og hjælper med både skræddersyede løsninger og standardkomponenter. Vores industrielle vakuum fra Granzow A/S anvendes bredt i forskellige brancher, hvor pålidelighed er afgørende. Udover vores produkter tilbyder vi også serviceaftaler til dit vakuumudstyr.

  • https://www.leybold.com/en